Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 http://213.239.210.212/wow/videos/saturn.wmv haha süper ya en azından alıcakları bir yer var ama :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 :) vay be nasi ozendim adamlara...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bende oyle..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Indırıyorum bende bakalım %41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ne var o videoda ya ?[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aha komedı millet aç gibi atlıyor ahahah[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aman izlemeyeyim o zaman.. ac adamlar hayatlari oyun olmus.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 çılgın lan bunlar (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Valla bı ses geldı goruntuyu cıkartamadım ama seslerde yetıyo yanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 burayi biliorum ben avusturyada alişveriş merkezinde bi yer manyak bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kitliktan cikip ekmek icin dilenen zavallilara benziyolar... yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 oha bu ciddimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ne var abi bizde ekmek bulamıo insanlar ekmek için yapıolar bunları .avrupalılarda wow bulamıo ondan yapıo ben olsam ben de yapardım bi bakıma hayat standartlarından dolayı oluo bu olay dolaylı olsa da[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ekmek icin yapilmasi normaldir.. ben olsam yapmazdim hayatim oyun degil benim.. bi de medeniyiz diye geciniyo bu ulkeler, hadi ordan allahin aclari, keske yollamasaydi usa size oyun falan.. sinir oldum simdi. [signature][hline]Seek & Destroy [Bu mesaj Elufulec tarafından 26 Kasım 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 dediğim gibi işte hayat kalitesi yüksek olduğu için oluor bunlar adamlarda ekmek bol ama wow yok doğal olarak her şeye sahip olmak istiyorlar[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ama bak bu olay Türkiye de olsa kesin kavga çikardi.Yok şu önüme geçti sirayi kapti gibi :) Adamlar efendi gibi bekliolar hll valla:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 beyinsiz ekibi ya yok kardeşim bunların çocukları bu kafadansa ab felan kalmaz ileride[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ahaha bırakın millet zevk aldıgı birşey ıcın kostursun pesınden ne var bunda[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Baya abarttiniz yani...TR'ye gelse bundan 100 kat çirkin bi manzara çikardi.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Tr'de hic boyle birsey olmazdi.. Cogu kisi bir oyuna bu kadar para bayilmaz burda.. Biz az bir kesimi temsil ediyoruz. Arti marketi falan da basmazdim ben yani.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bence çıkmazdı kaç kişi varki tr de bu oyunu alcak olan ha ancak bedava dağıtılsa olurdu :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 çogu kisi preorderlari çoktan yapti hatta birsuru kisi simdiden US oynuyo.Daha birsuru kiside alicak.TR'ye gelicekte boyle CE yada normal box suanda kimse para vermicek ha?Hiç sanmiyorum.Herkez +shipping parasi bile veriyo almak için TR'ye gelince mi almiyicaklar? :) Belki sen basmassin satan yerleri ama birsuru kisi basar TR'de :) buna emin olabilirsin.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar