Bonus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bu siteye paralı üyeliği olan var mı acaba acil turkce mp3 cekmem lazım da ya da başka bir adres var mı? ya da bir allahın sevgili kulu msn'den bana tarkan-unutmamalı, dön bebeğim, vazgeçemem, fikret kızılok-bu kalp seni unutur mu?, bulutsuzluk özlemi-hasret ve özlem tekin'den-iki adım ile kırıldım'ı atabilir mi?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) [Bu mesaj Bonus tarafından 26 Kasım 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 güzel ve yararlı bir site ama ücret kısmına geldiğinde orada kalıyorum malesef :)..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu arada söylediğin şarkılardan fikret kızılok hariç hepsini e-mule'dan indirmiştim ben..onu denemeni tavsiye ederim..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya emule yok sende msn var mı? yolasan msn'den iyi olur hani.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
QwKl Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 dc ++ tavsiye edebilirim mesala gül bir program (t3 bağlantısı olanlardan çekmeni öneririm ben ) ama hepsine inanma bazıları alavdan t3 yapıyor bağlantısını :D
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 dc++ ile buldum saolun ama 400 byte ile cekio ndn anlamadım..[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) [Bu mesaj Bonus tarafından 26 Kasım 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar