Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 faq benim için en önemli kısım bu: 2. Will there be more keys sent out? If yes, when? Yes, very soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ne keyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 tabi tabi soon bizde yedik[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 betaya giriş için key. final falan değil direk keyi gönderdilermi betaya dalıosun onlardan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 closed betamı?yoksa open mı ehe kusra bakma biraz usengeclik yaptım ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 CB için sanırım[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 betadan falan umudu kestim.. istemiyorum da zaten.. oyun cikana kadar isimi gucumu yoluna sokarim.. sonra full-power.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cb si mi kaldı ya oyun başlıcak daha closed beta key dağıtıyorlar[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu adamlar şöyle bir yazı yacak görürsünüz... İŞTE ALIN SİZE EXTRA KEY VEE ALAMAYANLAR İÇİN COLLECTORS EDİTİON SON ŞANS!! bu blizzard ne uyanık varya şeytana pabucunu ters giydirir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya tahmin ettim bende cb oldugunuda millet olayı asmıs olması lazım artık cbde bu saatten sora girsen nolcakki?zaten dedikleri gibi oyun cıkcak 1-1,5 ay sora daha final test vs var nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar