Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 PC me an az 2 gunde bir net bus trojan atack gelıyo bunun anlamını bilmiyorum valla norton internet securıty nin yalancısıyım, bu atackları nasıl engellıcem? Bide bu nortonun bana "netbus trojan atack has been blocked" demesi bunların engellendiği anlamına geliyo dimi? Beni huzursuz ediyo bu atacklar , eskidende bişey horse atacklar vardı ama gecti heralde atackda başarılı oldu adamlar nortonda anlamadı :lol:[signature][hline]zyx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 trojan horsedir:P bilgisayarında trojan olabilir belki norton blokluyodur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Adamlar pc me girse ne bok olcak bikac resim var abuksbuk onlara bakıp gulup dalgamı geccekler yani yosa benim pcmi bozup bana masrafmı cıkarmak ıstıolar[signature][hline]zyx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar