Eno Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Blizz forumlarından official açıklama: Since its release two and a half days ago, World of Warcraft has already seen incredible concurrency numbers across all active game servers. To keep up with the demand from our players, 47 new servers were made available, increasing the total number of servers to 88. Doubling our server capacity in such a short period of time created issues in existing servers. We immediately recognized the issues and began implementing fixes. However, some players were unable to log in and enjoy the game during this period. We sincerely apologize for any inconvenience and are dedicated to providing World of Warcraft players with the best play experience possible. Therefore we'll be adding a small trial-period extension for players who created accounts before or during the downtime. In the days ahead, we'll provide additional details on how the trial-period extension will be determined. As always, we appreciate your continued patience and support; we're still monitoring the servers very closely and making adjustments as needed in order to ensure that World of Warcraft continues to run smoothly for everyone playing. Eno'nun yorumu: Afferin blizzime, canım benim...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 nasi ya adamlar uyari falan yapmaksizin serveri kapadi demin sabahtan beri server side lag var nasi afferim 3-5 kisiye 3 günlük beleş süre verecekler diye mi ? bi arkadaş wardı "world of lagcraft " die topic açmişti hatta ne kadar negatif düşünüp saldırıya geçmiş diyordum da 10 saattir oyundayim OHA diyorum blizzarda bu servis içinmi para ödüyoruz lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 warsong $uan listede bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bu acc'ler herkesemı verılıyo trıal ? Yanı oyun sıparıs edıpte gelmıyenleremı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 OB accountlarini belese acsinlar bizde girelim heheh,nasi kendime pay cikardim aradan..[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Cico, 26 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: Bu acc'ler herkesemı verılıyo trıal ? Yanı oyun sıparıs edıpte gelmıyenleremı yoksa. 4-5 tane server 2 gun down tutuldu o sırada veya daha öncesinde account açanlara detaylar daha ayarlanıcakmış bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 oyun yeni release oldu cikali 1 hafta oldu olmadi daha ne para verdinizde bidi bidi yapiyorsunuz anlamadim. Sorun nedir ne degildir bilmeden atip tutuyorsunuz. Bugune kadar bu adamlar aldiklari hangi paranin hakkini vermedilerde simdi vermeyecekler. Sabredin biraz direk adamlari infaz ediyorsunuz. Hic bi firmanin yapamayacagi aciklamalari yapiyorlar adamlar ohoo sizler baska firmalari gorseniz herhalde intihar edersiniz. gidin bi soe nin aciklamalarini yaptiklarini gorunde oturun sukredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 evet ben 100$para bayilmadim ve evet ben baska bi oyun oyunamadim daha once hic bi firmayi bilmiyorum bi tek mario bros. inc. i bilirim blizzard rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Dethatt, 26 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki: gidin bi soe nin aciklamalarini yaptiklarini gorunde oturun sukredin. ehuh az çekmedik swgde[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Dethatt, 26 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki: oyun yeni release oldu cikali 1 hafta oldu olmadi daha ne para verdinizde bidi bidi yapiyorsunuz anlamadim. Sorun nedir ne degildir bilmeden atip tutuyorsunuz. Bugune kadar bu adamlar aldiklari hangi paranin hakkini vermedilerde simdi vermeyecekler. Sabredin biraz direk adamlari infaz ediyorsunuz. Hic bi firmanin yapamayacagi aciklamalari yapiyorlar adamlar ohoo sizler baska firmalari gorseniz herhalde intihar edersiniz. gidin bi soe nin aciklamalarini yaptiklarini gorunde oturun sukredin. valla yine karsilastirma yapcam,plaync i biliyorum bi tek onda hic bole sorunlar olmadi,ayrica herkes key e gayet guzel para verdi,kimse oyunu belese almadi,oyun cikali 1 hafta olmadi ama betanin son 1 haftasindada bu sorun vardi hala fixlenemedi,ama tabii ki sana lafim yok blizzardin avukatlarina karsi boynumuz kildan ince...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 lol bi insan bu kadar mi yeteneksiz olur,lutfen bu post u gormeyin :D [Bu mesaj Dreamfury tarafından 26 Kasım 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Avrupadan eşşek kadar adamn girerse bence blizzardın yaptıgı normal bunu düşünmek lazım az o serverlara gırıcek adam sayısı 100k ıse oldu 150k ehh buda etkılıyor elbet birde mıllet cocuk gıbı dıretırse ben bu server gırıcem ben buna gırıcem dıe 4 saat de beklersın 10 saatde[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 linde peki avrupadaki adamlarin us serverina girme nedeni ne ? tabii ki de araya 2 ay konulmasi...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 burda sorun avukatlik degil esasinda ama oyun daha yeni cikti beta baska istir herkeze acik olmasi baska olay. Su oyun ustunden 6 ay gecsin ve halen bazi duzeltilmeyen seyler varsa bende laf ederim ama yeni cikmis bi oyun hakkinda kimseye laf etmem edenleride horgorurum anlayislarindan suphe duyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ha bak o ayrı konu orda haklısın blizzardın ne akla hizmet stratejisi bu ama olan olmus elden birşey gelmiyor hadi biz iyiyiz ben çinlilere acıyorum :P[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Dreamfury, 26 Kasım 2004 18:55 tarihinde demiş ki: linde peki avrupadaki adamlarin us serverina girme nedeni ne ? tabii ki de araya 2 ay konulmasi... bi bildikleri vardir[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Dethatt, 26 Kasım 2004 18:56 tarihinde demiş ki: burda sorun avukatlik degil esasinda ama oyun daha yeni cikti beta baska istir herkeze acik olmasi baska olay. Su oyun ustunden 6 ay gecsin ve halen bazi duzeltilmeyen seyler varsa bende laf ederim ama yeni cikmis bi oyun hakkinda kimseye laf etmem edenleride horgorurum anlayislarindan suphe duyarim. ya sen ne diyosun ya aklin şuurun beynin yerindemi 6 AY NE DEMEK YA ? ahaha ben bu oyunu 6 ay oynamam ki ha oynarsamda bu bir cesit 6 ay odemeli open beta mi olacak ? fesupanallah 5-6 ay sonra expansion yada buyuk bi patch cikar oyunu GÜZELLEŞTİRİRSİN dikaktini çekerim DÜZELTİRSİN değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ahah blizzard her zaman düzeltme yapar :P deermişim yani warcraftda paso düzeltiyordu ordan biliyorum hoş birşey düzelmedi o başka[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 oyun herzaman duzeltilcek,6 ay sonrada asla tam olarak denge kurulamaz en azindan 6 ayda.bu arada 6 ay = 70$+6.15$. bence cok pahali bi bekleme suresi. blizzardin bildigi vardir ama serverlarin durumlarini bilmiyor herhalde,veya boyle bi akin olcagini bilmiyordu.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 valla aslında oyun çıkar çıkmaz atlamamak lazım böyle sorunlar doğal,hele bir her şey yerli yerine otursun ben öyle oynayacağım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yahu kredi kartı olayına bir çözüm bulabilen yokmu? bende patlak bir vaziyette elimde cd oturuyorum... garanti/iş bankkasi/... yokmu bunun çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 proxy kullanırsan olur dedıler ama bence game card olayını bekle 30unda satılmaya baslanıcak onlardan al derim araştır bulursun[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 proxy olayı nedir bilmiyorumki.. nedir bu proxy yneir içilirmi? nerden bulacaz nasıl edecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Dethatt, 26 Kasım 2004 18:56 tarihinde demiş ki: burda sorun avukatlik degil esasinda ama oyun daha yeni cikti beta baska istir herkeze acik olmasi baska olay. Su oyun ustunden 6 ay gecsin ve halen bazi duzeltilmeyen seyler varsa bende laf ederim ama yeni cikmis bi oyun hakkinda kimseye laf etmem edenleride horgorurum anlayislarindan suphe duyarim. yazdıklarını bir daha okusana sen bi.. 6 ay he? 6 ay sonra sorun olacakmış da o zaman laf etme hakkım olacakmış.. şu an oyuna para veren herkesin hakkı verdiği paranın karşılığını almaktır, blizz bidi bidi ederken daha neyi, niye savunuyorsun ki ?! yeni çıkan oyun mantığı nedir bir de? serverlar düzgün değilse niye çıkartıyorlar o zaman? o kadar beta yaptılar, bunun için para bile aldılar, sonuca ulaşamadılarsa burda laf edenlerin suçu mu?? fanatik olmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ateşli, heyecanlı gençlik... tey teeeyyy :p Bende sık sık küfrediyorum blizz e, ama yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Olur böyle şeyler... Strese girmeye gerek yok... Eğlenmek için oynuyorsunuz, bu kadar sıkmayın canınızı...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar