Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Sparta Prag

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında güzel oynuyoruz ama sparta pragda toplamış bütün kazmaları ahaah..
şansda fenerden yana ikinci yarıda böyle giderse güzel şeyler olucak gibi..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
ilk yarı bitti.Maçta göze batanlar mehmet yozgatlı,selçuk ve aurelio cok iyi kademe yapıolar.Tuncay Çok hırslı koşuo çalışıo her zamanki gibi.Alex: doping mi aldı ne?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
ULAN düşme

manc attı bu arada
[signature][hline]Touch of death is never gentle...

[Bu mesaj Slat tarafından 23 Kasım 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ma utd :2 Lyon: 1 :([signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
ümiti sorla solak yapacaklar töbe..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
Mesaj tarihi:
abi bide selçuğa kötü oynuo diyonuz parçalıo adam kendini be.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
Mesaj tarihi:
june atıodu ,yüreğim azıma geldi resmen..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
  • Yeni Oluştur...