zamaneci Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 1923 yılında İstanbul'dan çekilme hazırlığı yapan işgal kuvvetleri şehrin üzerinde uçarak fotoğraf çekmişlerdi. İşte fotoğraflardan bir kısmını arşivlerden bulup tekrar gün yüzüne çıkardım:) Bu resimde uçaklar Haliç Üzerinde gezinti yapmışlar: 1923 köprüleri.. Unkapanı köprüsü daimi surette tamir halinde ve açık. Mavnalar bir sahilden öteki sahile yaklaşacak kadar Haliç'i kaplamış. Karaköy meydanı ise ortada yok. Binalar denizin kenarına kadar gelmiş ve Köprüye kadar uzanmış. Resimlerin büyük ölçüleri için ise buradan bulabilirsiniz. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tanıyamayacağız çünkü en boktan şehirlerin bile mimarisi korunmuşken bizim şehirler bok gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ben tanıdım gibi ya boğaz falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ben tanıdım istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar