Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Geçen günlere özlem Sen beni seven Sakın kaybolma gözden Sakın kaybolma gözde"m" Geçen günlerde Sen Kayboldun yine BEni sevdiğini bile bile Geçen günlerde sen Yine çıkacaksın ortaya Her ne kadar beni sevsen Bulamayacaksın gömül anahtırmı O artık sende mi bi tanem ? [Bu mesaj Forseti tarafından 30 May 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 eskı kız arkadasımın ısmı ah gozdeee anılarım depresti len :D neyse guzel siir...[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Forseti, 30 May 2003 19:40 tarihinde demiş ki: Geçen günlere özlem Sen beni seven Sakın kaybolma gözden Sakın kaybolma gözde"m" Geçen günlerde Sen Kayboldun yine BEni sevdiğini bile bile Geçen günlerde sen Yine çıkacaksın ortaya Her ne kadar beni sevsen Bulamayacaksın gömül anahtırmı O artık sende mi bi tanem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ahh yanlışlıkla alıntı oldu herhalde kendine yanlışlıkla qoutelaayyn ilk eleman benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Forseti, 30 May 2003 19:44 tarihinde demiş ki: ahh yanlışlıkla alıntı oldu herhalde kendine yanlışlıkla qoutelaayyn ilk eleman benim :) zuahahha Olur böle bazen takmayacaksın tak acacaksın *!reklam gibi bir cumle* oldu idare et :-P[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 merhaba, anılar bazen bizi geçmişe sürükler yüreğine sağlık[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar