emircanz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 evet arkadaşlar bundan bölye merlin/albi bırakıp lanc hib e geçmiş bulunuyorum Hayırlu ve uğurlu ossun[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) Lancelotun Cici Kızı For Hibernia İçim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kac gün dayanabilceksin orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 vallah onu bunu bilmem :D artık lancdayım dayanmak mayanmak yoq öle 29 oldu bu arada eld :)[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) Lancelotun Cici Kızı For Hibernia İçim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 adam 2 hafta sonra mlf mide geçiom dicek[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ne alaka olm hibbiz artık HİB ulaaan hibb :D[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) Lancelotun Cici Kızı For Hibernia İçim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hadi len :D[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 emircan naber lo ben oguz nası gidiyo lancelot nerden cıktı olm caba na noldu tabi baydı dimi alb :PPP zamanında az demedim mide geceli mdie dinlemedinizde hib ne ayak accaksan animist ac ta gral ol :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 İşte arkadaşlar doğru yolu buldu ve hibe geldiler :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dartangan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Lan EMIR sen hibe gecsen nolcak gecemsen nolcak. Su an bir tek ben gecmedim ve gecmicemde alb/merlin de mutluum(tabi kablonet zıçmasa) davercler haklı bıkıcaksın bırakcaksın herkes gece oynıcak sen oynayamazsın okul var anca yazın oynarsın ama sen bilirsin direk sattın. 50 olunca bakalım şikayet etcekmisin ama bence etceksin :) Bu arada nbr lem oguz ve barıs napıonuz nerde takılıonuz? :)[signature][hline]Dartangan [50 Reaver] Tolga [50 Necromancer] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ne bıkcam laaaan ben doru yolu buldum sen kendi dötüne yan :D[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) For Hibernia İçim!! Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Şşşşt...Hanımkızlar kendi aralarında dötlü mötlü konuşmasın...yakarım![signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar