Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 chapter 1 deyim, oyun çok sağlıklı çalışıodu falan düne kadar, tek sorun recall stone kullandığım zaman windowsa crash oluyor bu sabahtan beri. gidip yürüyerek girmeyi denediğimde de oluyor ehe, reinstall ettim yemedi, nassı bir sorundur bu? karşılaşan var mıdır başka?[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bide konsol tam olarak nası açılıo? esc nin altındaki é tuşu açmıo hiçbi şekilde :([hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 İlk sorun için birşey diyemeyeceğim, ilginç bir durum. Belki save dosyan bozulmuştur. Daha önceki save'lerinden geri alıp kullanmayı dene istersen. İkincisine gelince, konsolu açmak için "~" tuşuna basman gerek. Ancak türkçe klavyelerde bu biraz sorun olabilir. Onun yerine chat mesaj bölümüne "##" işaretini koyduktan sonra komutları yazmayı deneyebilirsin. Örnek: ## unlockcamera 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Ermm. ilk sorun için oyunu update edebilirsin mesela... 2. si de Türkçe klavye de ki ~ tuşu AltGr+Ü ye iki kere falan basarak çıkıyo onu oyunda bi dene. Ben açmıştım öle console u. Bikaç kere basmayı dene olmassa Ctrl falan da dene hatta ü nün etrafındaki (Ğ mesela...) tuşları da dene :-) Kesin bulursun yani[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banava3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bende de spellbook açılırken crash oluodu orjinalini aldım olmuyo :) kopyaysa her türlü sorun çıkabilir karşına çok pahalı diildir sanırım orjinali şu an bilemiyorum bu arada[hline]-3- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yok kopyayla alakalı şeyler diil , oyun bug dolu 30 tane patchi olmasına rağmen, official forumlarında orjinal oyun sahipleri isyanlarda herkes crash oluyo farklı şekillerde :D ki expansion çıkana kadarda düzelmicek onlar.[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar