Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 karaktersiz said: degil e niye alması gerekli cezalar ertelenip üstüne bu kadar cesur davranıyor? edit; üstte bu soruya cevaplar var galiba
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 çünkü istanbul futbolda istanbul diye bir gerçek var.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 DeathLord said: KuddusiMavra said: DeathLord said: Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahh Bütün potansiyelli mesajlarini tek tek raporlamistim sonunda patlatmislar. Ha ayrica Terim öpsün seni kuddusi :) ne kadar mutlu oldun be olm? darısı senin başına...bela okuyan, küfürlü başlık açan bir adamın elini kolunu sallaya sallaya gezmesi de hoş değil tabi. Sen niye sürekli yalan söylüyosun? Patolojik bi sknti mi var? Nerde benim actigim küfürlü baslik? Bana bak...Bana sürekli yalancı diyip durma,terbiyesizlik yapmayı kes. "Cimbom nasıl koydu" şeklinde açılan başlık kime aitti? aha işte,arkadaş paylaşmış. http://forum.paticik.com/read.php?62,6848604,page=1 Bana "allah belanı versin" demedin mi? Bunları bildiğin halde buraya gelip bana yalancı demek nasıl bir yüzsüzlüktür? Nasıl bir rahatsızlıktır?
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dworgian said: karaktersiz said: degil e niye alması gerekli cezalar ertelenip üstüne bu kadar cesur davranıyor? edit; üstte bu soruya cevaplar var galiba Cünkü verdikleri bir önceki ceza asiri haksizdi, bu sefer de sahadan atilmasi haksizdi bakti yine hikayeden geciricekler 3 mac daha dedi baslarim böyle ise en azindan sovumu yaparim koydu gecirdi. Meyve veren agac taslanir deyiminin birebir ispati adam, Türk futbol tarihinin en basarili figürü oldugu icin cekememezlik had safhada.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 türk futbolunun en rezillerinden biridir aynı zamanda
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 deathlord forumdan birisinden kanlı canlı ne zaman dayak yiyecek çok merak ediyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hmmmm. iyi ki futbolla aram yok valla. savaş gibi
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yetkili modlar konuyu futbola taşısında çeto msj atamasın yıh yıh ıyh
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: deathlord forumdan birisinden kanlı canlı ne zaman dayak yiyecek çok merak ediyorum. gülsem mi aglasam mi
screwy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben en cok linki kopyalama cabasına guluyorum auhsduh
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 zaten gerekli bir şeye gülemezsin.
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9e/Levent_K%C4%B1rca.jpg/220px-Levent_K%C4%B1rca.jpg
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 karaktersiz said: cempostaci said: deathlord forumdan birisinden kanlı canlı ne zaman dayak yiyecek çok merak ediyorum. gülsem mi aglasam mi selam karaktersiz
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 KuddusiMavra said: DeathLord said: KuddusiMavra said: DeathLord said: Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahh Bütün potansiyelli mesajlarini tek tek raporlamistim sonunda patlatmislar. Ha ayrica Terim öpsün seni kuddusi :) ne kadar mutlu oldun be olm? darısı senin başına...bela okuyan, küfürlü başlık açan bir adamın elini kolunu sallaya sallaya gezmesi de hoş değil tabi. Sen niye sürekli yalan söylüyosun? Patolojik bi sknti mi var? Nerde benim actigim küfürlü baslik? Bana bak...Bana sürekli yalancı diyip durma,terbiyesizlik yapmayı kes. "Cimbom nasıl koydu" şeklinde açılan başlık kime aitti? aha işte,arkadaş paylaşmış. [forum.paticik.com] Bana "allah belanı versin" demedin mi? Bunları bildiğin halde buraya gelip bana yalancı demek nasıl bir yüzsüzlüktür? Nasıl bir rahatsızlıktır? Koydu sözü küfür icermiyor, koymak fiilinin gecmis zamani. Koymak birseyi bir yere yerlestirmek anlamina gelir lafi gedigine koymak gibi birazdan uygulamali yapicam görüceksin. Allah belani versin sözü bir hakaret icermez sadece temenni icerir. Bu icten temennimi hakaret olarak alman beni cok üzdü. Yalan olayindaysa yalan söyledigini belirttim önceki konuda aksini ispatla ben özür dileyeyim dedim Rokete takip kactin direk, bugünkü muhabbet de ayni, küfürlü baslik aciyosun diyosun ben de yalan söylüyosun diyorum burda hakaret etmiyorum durumu belirtiyorum sadece. Ama senin söyledigin yüzsüz kelimesini ben sahsen hakaret olarak kabul ediyorum ama bu seferlik yasliligin getirdigi huysuzluguna verip sikayet etmiyorum bu kiyagimi da unutma. Yukarida örneklerini verdigim aksiyonlara lafi gedigine koymak diyoruz biz Türkce'de.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 manyak laf cempostacının msj ı deatlord da "abv" ksımı hariç haklı
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 @cempostaci:selam cocugun hasteneye kaldirildiginda senin kadar üzülmüstüm ama sen fikirlerin çatisinca ekonomi sinifi geridönüs yaptin
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: deathlord forumdan birisinden kanlı canlı ne zaman dayak yiyecek çok merak ediyorum. Istanbuldayim canim benim buyur sen at dayagimi :)
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fitboldan banlanamk nedir ya madalya acısı gibi bişr şey
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 karaktersiz said: @cempostaci:selam cocugun hasteneye kaldirildiginda senin kadar üzülmüstüm ama sen fikirlerin çatisinca ekonomi sinifi geridönüs yaptin ne çocuğu ? ne zaman baba oldum da bana haber vermedin ?
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 DeathLord said: cempostaci said: deathlord forumdan birisinden kanlı canlı ne zaman dayak yiyecek çok merak ediyorum. Istanbuldayim canim benim buyur sen at dayagimi :) tamam
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 DeathLord said: Koydu sözü küfür icermiyor, koymak fiilinin gecmis zamani. Koymak birseyi bir yere yerlestirmek anlamina gelir lol demagojinin dibi bu da yalnız :D
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 karaktersiz said: @cempostaci:selam cocugun hasteneye kaldirildiginda senin kadar üzülmüstüm ama sen fikirlerin çatisinca ekonomi sinifi geridönüs yaptin cipetpet idi o
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: DeathLord said: cempostaci said: deathlord forumdan birisinden kanlı canlı ne zaman dayak yiyecek çok merak ediyorum. Istanbuldayim canim benim buyur sen at dayagimi :) tamam Aksam gel besiktas'a söyle mactan yarim saat önce falan, yarim saat döversin sonra ben oturur mac izlerim olur mu?
Öne çıkan mesajlar