Skymaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ve geçde olsa, ADSL DENİZLİDE ! Şimdi geldi sıra linux uyumlu , sorunsuz , performansli , tank gibi bir modem veya router almaya. Evet arkadaşlar lütfen üstteki tarife uyan, bir modem yada router, önerin bana. Şimdiden Teşekkürler.[hline]ASDASDS
fab Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Aaa süper, biz istanbul'a geldik, denizliye adsl gelmiş. Hayırlı olsun arkadaşım ;) Sorununa derman olamıyorum şuan bilgim yok o konuda.[hline]David "Fubber" Hausen
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben bu telekomun....... Ulan izmir in en güzel en kalabalık, en böle gezilebilitesi olan yerlerinden birinde oturuyorum. Daha halen adsl yok...
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 İstanbul'da varda ne oluyorki? Port beklemekten saçlarımız ağardı vaktinde :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Skymaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 :D walla bir dokunduk, bin ah işittik :P ama ne alacam, hala bilmiyorum![hline]ASDASDS
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 eno şu anda üçyolda yapılıyor alt yapı vs. kışın belki oralara gelirlermiş
Öne çıkan mesajlar