Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 https://promo.marvel.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yon 1 saat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 linke her tıkladığımda tekrardan tekrardan sign up çıkıyor. bir kere sign up'a tıklasam yeter heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mail geliyo thank you for your signing up diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sadece 1. sayıları veriyomuş ya ben de seç beğen istediğini sandıydım okumadan atladım hemen, demek 700 farklı seri var adamlarda yuh adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ... okuyun bilginiz kültürünüz artsın işte. jack kirbynin yaptığı bütün 1. sayıları okuyuverin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ekleyecem ekleyebildiğim kadarını androidde her türlü okunuyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bana mail geldi, kazanmışım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi 700 taneye tek tek tiklayasim var, kim ugrasacak ama fjsdlkfjkdsl. 400 tane arttim cart'a, meger hicbirini atmamis. arayuzde problem var sanirim. gicik oldum fjsdlkfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bana meyil atmamışlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 zavalli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Darklight1903 said: abi 700 taneye tek tek tiklayasim var, kim ugrasacak ama fjsdlkfjkdsl. 400 tane arttim cart'a, meger hicbirini atmamis. arayuzde problem var sanirim. gicik oldum fjsdlkfjs. İlk yaptığımda bana da öyle oldu, sonraki yaptığımda sıkıtı çıkmadı. Bu arada hafta sonu indirdiniz indirdiniz, 48 saat süreyle beleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bi' daha hayatta indirmem ya. tiklamaya usendim tekrar. cizgiroman okuma aliskanligim yok zaten de, bakinirim diye yazilmistim. ugrasmam bi' daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Eheh ben de hayatımda hiç okumadım açıkçası. Yukarıdaki tavsiyeye uyarak birinci sayıları ekledim. Bu arada PDF olarak indirme diye birşey yok. Ya webden reader açaacksınız ya da tabletten okuyacaksınız. iPad de bayağı güzel okunuyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Hepsine tek tek tıklamış biri daha var mı beyler burda 722 tane var di mi sonra eksik çıkarsa fuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyeceğim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 aynen... bide dl edemedim ben sadece ordanmı okuyabiliyoz? dl yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bende attım attım, bitmedi hala.. adamalr amma cizmiş ya. marvel heroesla x-men'e atamadım yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 dl yok sanırım aldıktan sonra gelen mailde 3 seçenek var web-iphone/ipad-android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bedava bile olsa, kendimi kandirilmis hissediyorum fjsdlkfjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Download yok maalesef. Bu arada Darklight a da bana da aynısı oldu, önce atınca sorun çıktı ikincide doğru olarak attı haberiniz olsun asdf. Sepeti tamamlayınca 12 saat içinde erişebileceksiniz diye mail geliyor. Gelen mailden sonra ya da kendi sitesindeki okuyucudan okuyabiliyorsunuz ya da tablet seçeneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 aim kastım ha tıklaya tıklaya sektirmeden 1 saniyede 6 tane tıklayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 marvel app google playde türkiyeye açık değilmiş ya, indiren varsa bi apk bağlayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ben borcumu sonra torrentten çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu olayın iki esprisi vardı zaten. biri aynen serilerin ilk sayısına bakıp beenilenleri torrentten cekmek, ikinciside bir cok eski klasiğin baskı kalitesinden değil, direk ink'ten scanlenipmesi cillop gibi görememiz. yoksa her zaman heryerde: 4chan co official win o thread Cut off one limb and two more shall take its place! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar