Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 18ci melek diye bir film in sonunda ekran dondu bizde dalmış bakıyorduk birden sarı gözler görününce zıplamıştık hatırladığım bu[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yalnız ring i korkunc bulmayanlar ringuyu ızlesın derım arada daglar gıbı fark var bayaı korkunc bu arada seytandada krokmustum cunku 2 kısı gıttık saat 12.30 mu 1 matinesimı neydı profiloda(gece) dıer ark gelememıstı tam fılmın ortasında ıcerı gırıp BÖÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜüüü! demesıyle .....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya çocukken izledigim bi film vardı.hayatımda gercek anlamda korktugum tek filmdi ama filmi hatırlamıyorum =( tek hatırladıgım sahne bi kız var..elleri makas gibi böyle..i$aret ve orta parmak biti$ik $ekilde sola,yüzük ve serçe parmak da saga bakıyo.. neyse bu kızımız evin bodrumuna inen merdiven altında bekliyo kurbanı,sonra yakalayıp bodrumda kalorifer kazanına benzer bi$eyde yakıyo.. sadece bu kadarını hatırlıyorum filmin ve inanılmaz korkmu$tum..bilen,hatırlayan,"aaa ben izledim bu filmi,oha çok dandik bi film bu" bile diyen var mı?
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 1-Cinnet 2-The Shining 3-Şeytan Şeytan filminin ayrı bi yeri var bende LOL
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ringu da BÖÜÜ demesiyle birlikte ömründen 5yıl gittiğini hissediyosun zaten :D
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 valla: 1-The Ring(aslında korkmazdımda yağmurlu bi gecede dev ekranda evde tek başıma izleyince harbi etkiledi bi iki gece uyuyamadım) 2-The Exorcist (yeni çıkan filmi , sinemada sadece 6 kişi vardı ve ben en arkada karanlık içinde filmi izliyodum) 3-Lanetli Tepe(ki hala korkarım...delilerden hep tırsmışımdır...ama filmi defalarca izledikten sonra harbi komik gelmeye başladı)[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 The Ring tabii ki de *!hatırlar ve korkar*[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Evil Dead Efsanedir. Klasiktir. The Ring[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Valla sadece 1 filmde korktum o da Öldüren Oyun. Aslında delilik bizde tabi o filmi cin çağırdıktan sonra izlemiştik :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Öne çıkan mesajlar