Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En cok korktugunuz Korku filmi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18ci melek diye bir film in sonunda ekran dondu bizde dalmış bakıyorduk birden sarı gözler görününce zıplamıştık hatırladığım bu[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
yalnız ring i korkunc bulmayanlar ringuyu ızlesın derım arada daglar gıbı fark var bayaı korkunc bu arada seytandada krokmustum cunku 2 kısı gıttık saat 12.30 mu 1 matinesimı neydı profiloda(gece) dıer ark gelememıstı tam fılmın ortasında ıcerı gırıp BÖÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜüüü! demesıyle .....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Mesaj tarihi:
ya
çocukken izledigim bi film vardı.hayatımda gercek anlamda korktugum tek filmdi
ama filmi hatırlamıyorum =(
tek hatırladıgım sahne
bi kız var..elleri makas gibi böyle..i$aret ve orta parmak biti$ik $ekilde sola,yüzük ve serçe parmak da saga bakıyo..
neyse bu kızımız evin bodrumuna inen merdiven altında bekliyo kurbanı,sonra yakalayıp bodrumda kalorifer kazanına benzer bi$eyde yakıyo..
sadece bu kadarını hatırlıyorum filmin ve inanılmaz korkmu$tum..bilen,hatırlayan,"aaa ben izledim bu filmi,oha çok dandik bi film bu" bile diyen var mı?
Mesaj tarihi:
valla:
1-The Ring(aslında korkmazdımda yağmurlu bi gecede dev ekranda evde tek başıma izleyince harbi etkiledi bi iki gece uyuyamadım)
2-The Exorcist (yeni çıkan filmi , sinemada sadece 6 kişi vardı ve ben en arkada karanlık içinde filmi izliyodum)
3-Lanetli Tepe(ki hala korkarım...delilerden hep tırsmışımdır...ama filmi defalarca izledikten sonra harbi komik gelmeye başladı)[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Mesaj tarihi:
Valla sadece 1 filmde korktum o da Öldüren Oyun.
Aslında delilik bizde tabi o filmi cin çağırdıktan sonra izlemiştik :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...