Abus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bir bisiklet modeli yaratılacak bunu teknik olarak detaylı çizebilecek arkadaşlar arıyoruz. Bu konuda kariyer yapmak isteyen şahıslar tercihimizdir. iletişim için [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben size teknik bisiklet cizerim ama bu konuda kariyer yapma gibi bi olayim yok 3d den de anlamam sadece cizerim.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Nereye çizeceksin yada nede çizeceksin.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eğer bu konuda ciddiysen bana detaylı bir biçimde e-mail at ulaşılabilcek adres telefonlar filan itü ENtas öğrenci grubuna ileteyim mailini ilgilenen mutlaka çıkacaktır.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Şu an firma bilgilerini gizli tutmak durumundayız ,gerçekten ilgili arkadaşlar varsa verdiğimiz mail'dan ulaşabilirler.Her ne kadar şirket mailı olmasada ciddiyetinden emin olabilirsiniz.Spam yememek için böle bir yol seçtik. Konsepti hazır fakat ortada netleşmiş bir model yok.Bu yüzden yaratıcı arkadaşlar arıyoruz.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yani bi bisiklet modeli yaratacaz anladigim kadariyla[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 nasıl anladın lan? adam da tam olarak öyle demiş. :) ha bi de teknik olarak detaylandırmak gerekiyomuş. halfmumiden yardım alın derim bu iş için.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 19:27 tarihinde demiş ki: nasıl anladın lan? cok pis anlarim.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Kasım 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Çizimden üretim yapılacağı için ölçekli olarak çizilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 İşte söylüyorum size bu işin bir okulu var. Eğer bana şirket bilgilerinizle birlikte ulaşırsanız sizi bu işle ilgilenen öğrencilere yönlendiririm ben henuz 1. sınıfım bu yüzden herangi bir şekilde üretilebilcek türden bir çizim yapamam ama yapacak kişileri iletirim mesajınızı ama tek öle bir e-maille olmaz. Şirket telefon falan lazım. [email protected] bana bu bilgilerinizi iletirseniz size ulaşabilcek bir çok öğrenciye iletirim.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Lixad, 24 Kasım 2004 19:49 tarihinde demiş ki: İşte söylüyorum size bu işin bir okulu var. Eğer bana şirket bilgilerinizle birlikte ulaşırsanız sizi bu işle ilgilenen öğrencilere yönlendiririm ben henuz 1. sınıfım bu yüzden herangi bir şekilde üretilebilcek türden bir çizim yapamam ama yapacak kişileri iletirim mesajınızı ama tek öle bir e-maille olmaz. Şirket telefon falan lazım. [email protected] bana bu bilgilerinizi iletirseniz size ulaşabilcek bir çok öğrenciye iletirim. oke mail adresine mail atıcaz.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 nası bi şirketsiniz siz ya böle işmi alınır.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 İşi başka bir şirketten alma gibi birşey yok.Bu proje tamamen şirketimize aittir.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: lord_elvyn, 24 Kasım 2004 19:17 tarihinde demiş ki: yani bi bisiklet modeli yaratacaz anladigim kadariyla gidip ağlamak istiyorum ya hayatında teknik çizim çizdin mi ? hadi çizdiysen, hiç iki boyutlu teknik bir çizimden herşeyi ile oranlı 3 boyutlu modelleme yaptın mı ? yeter yahu yeter ya. bcok merak ediyorum CV ne yazacaksın... Merhaba ben HİPER ULTRA İNSAN ELVYN...ve evet LORD elvyn... imdat ya... bu arada volkan, siz bu çizimi reklamlarda kullanacaksınız yoksa üretimde mi ?[signature][hline]gölge yıkan, 23 Kasım 2004 05:27 tarihinde demiş ki: ve evet... yürümeye devaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Golge-i_Khan, 25 Kasım 2004 08:43 tarihinde demiş ki: bu arada volkan, siz bu çizimi reklamlarda kullanacaksınız yoksa üretimde mi ? üretimde kullanıcaz efecim paladinim.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oy oy kolay mı o iş yahu ? peki parametreleri siz veriyorsunuz herhalde ?[signature][hline]gölge yıkan, 23 Kasım 2004 05:27 tarihinde demiş ki: ve evet... yürümeye devaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bana hala e-mail gelmedi.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 taşkışla'ya asarız lix sıkma sen canını ben tanıyorum abus ı zati[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tamam o da uygundur da ben entasın e-mail grubuna yolluycaktım :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Lixad, 25 Kasım 2004 12:52 tarihinde demiş ki: Bana hala e-mail gelmedi. bugün email atılacak[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Golge-i_Khan, 25 Kasım 2004 08:57 tarihinde demiş ki: oy oy kolay mı o iş yahu ? peki parametreleri siz veriyorsunuz herhalde ? Belirli bir süre var bu süre içinde ilgilenen arkadaşları not alıyoruz.Süre bitince arkadaşları görüşmeye çağıracağız.O zaman size tüm bilgiler verilecek.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 volkan üstadım beni de katıver o zaman bi bakarım elimden gelirse yaparım hatırlıyorsun benim bir iki çalışmamı sanarsam cv gibi birşey hazırlarım bayagı ciddi ise ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 lord elvyn'in üstüne bu kadar gitmeyiniz. abartmayınız. kulak çekerim. adam kayırmadığım gibi, negatir düşünce de besleyemem. bir alan yöneticisi olarak nötr olmam gerekiyor bu gibi durumlarda. ayrıyeten, bu iş cnclere filan giricekse mesela routing için filan parça parça, o derece hesaplı kitaplı olucaksa oldukça profesyonel insanlara oldukça profesyonel bi motivasyonla yaptırmanız gerekicek. böyle bişi arıyosanız sizi gayet güzel yönlendirebilirim. ehuh.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar