Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknik Çizim yapabilecek 3D ci arkadaşlar arıyoruz?

Abus

Öne çıkan mesajlar

Şu an firma bilgilerini gizli tutmak durumundayız ,gerçekten ilgili arkadaşlar varsa verdiğimiz mail'dan ulaşabilirler.Her ne kadar şirket mailı olmasada ciddiyetinden emin olabilirsiniz.Spam yememek için böle bir yol seçtik.

Konsepti hazır fakat ortada netleşmiş bir model yok.Bu yüzden yaratıcı arkadaşlar arıyoruz.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 24 Kasım 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
nasıl anladın lan?

cok pis anlarim.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Kasım 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte söylüyorum size bu işin bir okulu var. Eğer bana şirket bilgilerinizle birlikte ulaşırsanız sizi bu işle ilgilenen öğrencilere yönlendiririm ben henuz 1. sınıfım bu yüzden herangi bir şekilde üretilebilcek türden bir çizim yapamam ama yapacak kişileri iletirim mesajınızı ama tek öle bir e-maille olmaz. Şirket telefon falan lazım.

[email protected]

bana bu bilgilerinizi iletirseniz size ulaşabilcek bir çok öğrenciye iletirim.[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lixad, 24 Kasım 2004 19:49 tarihinde demiş ki:
İşte söylüyorum size bu işin bir okulu var. Eğer bana şirket bilgilerinizle birlikte ulaşırsanız sizi bu işle ilgilenen öğrencilere yönlendiririm ben henuz 1. sınıfım bu yüzden herangi bir şekilde üretilebilcek türden bir çizim yapamam ama yapacak kişileri iletirim mesajınızı ama tek öle bir e-maille olmaz. Şirket telefon falan lazım.

[email protected]

bana bu bilgilerinizi iletirseniz size ulaşabilcek bir çok öğrenciye iletirim.

oke mail adresine mail atıcaz.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 24 Kasım 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
yani bi bisiklet modeli yaratacaz anladigim kadariyla

gidip ağlamak istiyorum
ya hayatında teknik çizim çizdin mi ?
hadi çizdiysen, hiç iki boyutlu teknik bir çizimden herşeyi ile oranlı 3 boyutlu modelleme yaptın mı ?
yeter yahu yeter ya.

bcok merak ediyorum CV ne yazacaksın...

Merhaba ben HİPER ULTRA İNSAN ELVYN...ve evet LORD elvyn...

imdat ya...

bu arada volkan, siz bu çizimi reklamlarda kullanacaksınız yoksa
üretimde mi ?[signature][hline]gölge yıkan, 23 Kasım 2004 05:27 tarihinde demiş ki:
ve evet... yürümeye devaem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Golge-i_Khan, 25 Kasım 2004 08:57 tarihinde demiş ki:
oy oy
kolay mı o iş yahu ?
peki parametreleri siz veriyorsunuz herhalde ?

Belirli bir süre var bu süre içinde ilgilenen arkadaşları not alıyoruz.Süre bitince arkadaşları görüşmeye çağıracağız.O zaman size tüm bilgiler verilecek.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

lord elvyn'in üstüne bu kadar gitmeyiniz. abartmayınız. kulak çekerim. adam kayırmadığım gibi, negatir düşünce de besleyemem. bir alan yöneticisi olarak nötr olmam gerekiyor bu gibi durumlarda.

ayrıyeten, bu iş cnclere filan giricekse mesela routing için filan parça parça, o derece hesaplı kitaplı olucaksa oldukça profesyonel insanlara oldukça profesyonel bi motivasyonla yaptırmanız gerekicek. böyle bişi arıyosanız sizi gayet güzel yönlendirebilirim. ehuh.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...