OmeN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 wow un sayfasında linki olan bu sitede hala pre-order yapanlar için 3-4 günde elelrinde olucak şekilde pre-order box larının gönderilecegi bir site mevcut ancak sadece UK içi gönderiliyor. arkadası, akrabası falan olan birileri isterse alabilir linki verim dedim. http://shop.gameplay.co.uk/ext_shop/worldofwarcraft.asp?ref=WOW[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net [Bu mesaj OmeN tarafından 26 Kasım 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 simdi ben oyunu ingiltereye siparis versem diyelim bana ne godericekler (yani oyun cdsi ve cd keyleri alabilecekmiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sana sadece oyun ıcındekı muzıklerın bulundugu bir cd ve de son beta için bir key o kadar oyunu ise daha sonra yollıcaklar muhtemelen serverlar acılmadan 1-2 gun once elıne gecer[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 şimdi sipariş verip ingilteredeki akrabama göndertiyorum o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: NetMaster, 26 Kasım 2004 15:49 tarihinde demiş ki: şimdi sipariş verip ingilteredeki akrabama göndertiyorum o zaman :) bize de bulsana akraba oralarda :) kisi bası 1 tane malesef[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: toprak, 26 Kasım 2004 15:59 tarihinde demiş ki: said: NetMaster, 26 Kasım 2004 15:49 tarihinde demiş ki: şimdi sipariş verip ingilteredeki akrabama göndertiyorum o zaman :) bize de bulsana akraba oralarda :) kisi bası 1 tane malesef :) tabi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 signupta türkiye yok hay allahım blizzard allah belanı versin![signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -Retired Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -Retired For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aynen benden de o kadar ya paramızla bile bişi alamıyoruz rezilliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Turkıyeye yollıyan bulucaz bıtane artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar