Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırsıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende süs köpeklerinden tırsıyorum. 6-7 kere köpek besledim ama süs köpeği görünce kaçarım.pitbull koşarak üstüme gelsin kaçmam dicek kadar diğer köpeklerden korkmam ama süs köpeği fobim var.
bununda bi nedeni var tabi.12-13 yaşlarımdayken ufacık bi süs köpeği bacağımdan ısırmıştı dişleri okadar sivriydiki verdiği acıya ben bile inanamamıştım.
o günden sonra süs köpeği karşımdan geliyosa uzaklaşırım köpekten.

insanoglu bu korkuyor işte :P[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

[Bu mesaj Fistan tarafından 22 Kasım 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende arada sırada geceleri dışarıya cıkarım bi duvar var ve hep bi kedi akşam oraya tunuyor bende akşam dışarı gezmeye cıkıp eve geri donuunce hep orada o kediyi goruyordum ve hep tırsıyordum neyse artık gitmiş :)[signature][hline]-Anne ben nereden cıttıııım
-Karnımdan cıktın yavrum...
-Petiiiii,oraya nasıl dirdiiiim?

-Anne, Paticik nezaman banada imza vericek? Nezaman benimde imzam olucak?
Mesaj tarihi:
yau işte millet diyo korkma,çok şirinler korkulur mu hede ama adam korkuyosa korkuyodur..

köpek deilde benim de kedi fobim war mesala..belki psikoloğa gidersen rahatlatır ama bence o da işe yaramaz..korkuyosan korkuyosndur ne biliyim..[signature][hline]aşk böceği
le petite ezique

Mesaj tarihi:
bilmiyorum belki küçükken loblarımsan birini ısırmış olabililer
ama ne zaman görsem yolumu değiştiriyorum kediler de çok korkutucu ama havlamıyolar[signature][hline]fantastik kuntastik
Mesaj tarihi:
valla hocam bende Kral Cobradan çok korkuyorum :) Çünkü küçükken bi kral kobra ......... o yüzden hep korkarım[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 24 Kasım 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kediler ani hareket yapıyolar ya bazen ondan çok tırsıyorum.
mesela hayvan dalmış yere bakıo sende kafasını sevmek için eğiliosun, dokunduğun anda hayvan irkiliyor varya o anda çok kötü oluoyorum..bide rezil oluyorum tabi yanımda insan varsa çünkü öyle yapınca hayvan bende HUAA efektiyle sıçrıyorum bşrden :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
  • Yeni Oluştur...