golgotha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben kendimi bildim bileli şu köpek denilen hayvana bi türlü alışamadım hep bi tiksintiyle bakıyorum sanırım tırsıyorum...[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 peki niçin? belli bir sebebi olmali? kediden niçin tirsmiyorsun?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 68) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Küçükken bi olay yaşadınmı köpekle ilgili ,yada gördünmü veyahut ,köpekle ilgili bir iyi olmayan hikaye dinledinmi tabi bunları araştırmak lasım :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bende süs köpeklerinden tırsıyorum. 6-7 kere köpek besledim ama süs köpeği görünce kaçarım.pitbull koşarak üstüme gelsin kaçmam dicek kadar diğer köpeklerden korkmam ama süs köpeği fobim var. bununda bi nedeni var tabi.12-13 yaşlarımdayken ufacık bi süs köpeği bacağımdan ısırmıştı dişleri okadar sivriydiki verdiği acıya ben bile inanamamıştım. o günden sonra süs köpeği karşımdan geliyosa uzaklaşırım köpekten. insanoglu bu korkuyor işte :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Kasım 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bende arada sırada geceleri dışarıya cıkarım bi duvar var ve hep bi kedi akşam oraya tunuyor bende akşam dışarı gezmeye cıkıp eve geri donuunce hep orada o kediyi goruyordum ve hep tırsıyordum neyse artık gitmiş :)[signature][hline]-Anne ben nereden cıttıııım -Karnımdan cıktın yavrum... -Petiiiii,oraya nasıl dirdiiiim? -Anne, Paticik nezaman banada imza vericek? Nezaman benimde imzam olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 :) Kopeklerden tırsılırmı ya cok sevımlılerdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yau işte millet diyo korkma,çok şirinler korkulur mu hede ama adam korkuyosa korkuyodur.. köpek deilde benim de kedi fobim war mesala..belki psikoloğa gidersen rahatlatır ama bence o da işe yaramaz..korkuyosan korkuyosndur ne biliyim..[signature][hline]aşk böceği le petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bencede kedilerden daha sevimiler. kedilerin o tirnaklarindan nasil korkmuyorsun ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 68) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kedi daha korkutucu[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bilmiyorum belki küçükken loblarımsan birini ısırmış olabililer ama ne zaman görsem yolumu değiştiriyorum kediler de çok korkutucu ama havlamıyolar[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kopeklere korktugunu belli etme yeterli :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 valla hocam bende Kral Cobradan çok korkuyorum :) Çünkü küçükken bi kral kobra ......... o yüzden hep korkarım[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 24 Kasım 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 köpekler dünyanın en güzel varlıkları ya ne korkması yen bu korkunu inan gidip köpek alırsın[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kediler ani hareket yapıyolar ya bazen ondan çok tırsıyorum. mesela hayvan dalmış yere bakıo sende kafasını sevmek için eğiliosun, dokunduğun anda hayvan irkiliyor varya o anda çok kötü oluoyorum..bide rezil oluyorum tabi yanımda insan varsa çünkü öyle yapınca hayvan bende HUAA efektiyle sıçrıyorum bşrden :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar