Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursaaa

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

Seni gidi seni yasadin gene

bizde tatil deyildi Sigaradan Dolayi Oksurugum cok oluyo genelde soguk havalarda neden bilmiyorum bende kaptim saglik karnesini kostum hemen bi doktora gorundum bi recete bi rapor yazdirdim 2 gun :D simdi pasalar gibi kar tatilini Bekliyorum Pztesi ins :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->
Msn |[email protected]|
Mail |[email protected]|
icq |123303415|

| Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design
Yas 17 Elden Gitti Gencligin
Sosyal ağlarda paylaş

ya bursa da kar yağıyo da istanbulda neden yağmıyo ya çıldırcam valla bugün tam kalkıyom yaşasın bu gün üniye gitmicez diye ve bulduğum şey sadece yeşil beyaz değil[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beefsteak, 26 Kasım 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
kar yaginca univ ler tatil oluyor mu??

sayki sevki be yaw artik koskoca adamlar oldunuz..siz simdi 23 nisan tatili yerli mallari haftasi filan da istersiniz..

Ayyy siz çok komiksiniiiz, talkshow yapmayı düşündünüz mü acaba?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Kasım 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 26 Kasım 2004 13:21 tarihinde demiş ki:
Uykusuzluk başına vurmuş galiba :)

Term paperımı verdim, 3 gün ve 2 gecelik maraton sona eriyordu ki...

2 haftadır oynayamadığımız one shot bugüne alınmış, 5 kişi beni bekliyor şimdi. Bitmişim ben, ölmüşüm. Bugün millet yüzüme hortlar görmüş gibi bakıodu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beefsteak, 26 Kasım 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
kar yaginca univ ler tatil oluyor mu??

sayki sevki be yaw artik koskoca adamlar oldunuz..siz simdi 23 nisan tatili yerli mallari haftasi filan da istersiniz..

Al işte tipik asistan modeli.Onlarda gelir ünide siz burayı lisemi sanıyorsunuz der.KAr yağar vize olur adamlar piyasada yok nerdesiniz dersiniz ee kar çok nasıl gelim der azarlar.[signature][hline]Jabba

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DuNgEoN, 26 Kasım 2004 13:22 tarihinde demiş ki:
Al işte tipik asistan modeli.Onlarda gelir ünide siz burayı lisemi sanıyorsunuz der.KAr yağar vize olur adamlar piyasada yok nerdesiniz dersiniz ee kar çok nasıl gelim der azarlar.

mm sanslisiniz yine sordum kampuste tipi warmis tatil etmisler..

sayki sevki ve oluyormus demekki ..yine de sansinizi zorlamayin oturun calisin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...