Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya bursa'da bugün(yani cuma)26,10,2004'de okullar tatilmi bilen varmı ?cok acil[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 evt tatil , tvde gördüm şimdi için raat olsun[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Seni gidi seni yasadin gene bizde tatil deyildi Sigaradan Dolayi Oksurugum cok oluyo genelde soguk havalarda neden bilmiyorum bende kaptim saglik karnesini kostum hemen bi doktora gorundum bi recete bi rapor yazdirdim 2 gun :D simdi pasalar gibi kar tatilini Bekliyorum Pztesi ins :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| | Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design Yas 17 Elden Gitti Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sigara sux futbol rulaz :)[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya ben pehhh ankaraya geldim ya burdada yağsada üniler tatil olsa pehh[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya sabah arayın 155 i ben arardım adam otomatiğe bağlanmış artık daha merhaba diyom adam tatil diyip kapatıyodu suratıma eıheıh :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Off ben gülme smileyleri yapmak istiyorum ama içim kan ağlıyor 10 dakikadır.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya bursa da kar yağıyo da istanbulda neden yağmıyo ya çıldırcam valla bugün tam kalkıyom yaşasın bu gün üniye gitmicez diye ve bulduğum şey sadece yeşil beyaz değil[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 zuaha[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kar yaginca univ ler tatil oluyor mu?? sayki sevki be yaw artik koskoca adamlar oldunuz..siz simdi 23 nisan tatili yerli mallari haftasi filan da istersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: beefsteak, 26 Kasım 2004 13:18 tarihinde demiş ki: kar yaginca univ ler tatil oluyor mu?? sayki sevki be yaw artik koskoca adamlar oldunuz..siz simdi 23 nisan tatili yerli mallari haftasi filan da istersiniz.. Ayyy siz çok komiksiniiiz, talkshow yapmayı düşündünüz mü acaba?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Kasım 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Uykusuzluk başına vurmuş galiba :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Ardeth, 26 Kasım 2004 13:21 tarihinde demiş ki: Uykusuzluk başına vurmuş galiba :) Term paperımı verdim, 3 gün ve 2 gecelik maraton sona eriyordu ki... 2 haftadır oynayamadığımız one shot bugüne alınmış, 5 kişi beni bekliyor şimdi. Bitmişim ben, ölmüşüm. Bugün millet yüzüme hortlar görmüş gibi bakıodu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: beefsteak, 26 Kasım 2004 13:18 tarihinde demiş ki: kar yaginca univ ler tatil oluyor mu?? sayki sevki be yaw artik koskoca adamlar oldunuz..siz simdi 23 nisan tatili yerli mallari haftasi filan da istersiniz.. Al işte tipik asistan modeli.Onlarda gelir ünide siz burayı lisemi sanıyorsunuz der.KAr yağar vize olur adamlar piyasada yok nerdesiniz dersiniz ee kar çok nasıl gelim der azarlar.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ay [Bu mesaj Infeqted tarafından 26 Kasım 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: DuNgEoN, 26 Kasım 2004 13:22 tarihinde demiş ki: Al işte tipik asistan modeli.Onlarda gelir ünide siz burayı lisemi sanıyorsunuz der.KAr yağar vize olur adamlar piyasada yok nerdesiniz dersiniz ee kar çok nasıl gelim der azarlar. mm sanslisiniz yine sordum kampuste tipi warmis tatil etmisler.. sayki sevki ve oluyormus demekki ..yine de sansinizi zorlamayin oturun calisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 arti ek ...bana ulasmayi basaran herkeze *saglik karnelerini getirmek kaydiyla* 3 gun rapor werilir ..5 gun ve ustu anlasmaya tabidir... sayki sevki ve maksat paticiklere ultra kiyaq olsun ..kimse magdur olmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar