Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 düzensizlik ile az hacim : world trade center düzen ile yükselme http://psiexp.ss.uci.edu/research/teachingP143/MonkeyBananaProblem.jpg[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 vall deli uykum var daha hazırlamam gereken müzik pafta tasrımı ve 10 sayfa paradigma kusuntusu var su an hamsi haric her balık benden akılıdır (evet kılım hamsiye)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 valla ben de tam bilmiyorum ne demek istediğim ama özü şu hamsiden akılıyım yani sanırım ama diğer balıklardan aptalım evet öyle galiba yatsam mı ? yok kahve içelim (ıyk hiç de sevmem ben, öss zamanı o kadar cok saf kan nescafe içiyordum ki, her sn asırı cafienden gözüm seyriyordu + ellerim titriyordu...)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 çinekop rulz. bu maymunu benim yerime vizelere soksak. hm? geçebilir mi.[signature][hline]Avoid the tap on the shoulder From that one with the long black cape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 zaten kurtulamıyorsun öyle kolayca ben bir arkadaşım 45dk kimya muhabbeti yapmıştım sonra durduk ne oluyor dedik ? ne yapıyoruz biz ya dedik sınav biteli 1 ay olmus, biz neyiz hayvan mıyız dedik. sonra hayvan-insan ilişkisinden biyoloji muhabbetine aktık (?) hmmn güzel kurgu oldu aslında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 abi seni kahve içmek kurtarmaz kahveyi direk ye sen[signature][hline]Avoid the tap on the shoulder From that one with the long black cape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya bardaga 3 kasık atıyorum artık varya zehir falan vapur kalkmayan uyuz ayaz misal boguk içleri karadelikler utanır bu emsarite karşısında (emsarite= efece bir kelimedir)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 benim öyle bişiler var galiba sanki cuma yani bugün ... hmmn yok canım... yoksa gelecek haftaya iki tane var arada allahın her kızıl günü proje hazırlıyorum öğrenci asistanım bi de özel ders verme cıktı şimdi zaten projelerime cok alıstıgımdan diğerlerine hic zaman kalmıyor allahım spora son 1 haftadır gitmiyorum yine olmuyor nasıl olacak bu işler acaba ? *delicesine bi küçük emrah bakışıyla ana duygu sömürüsünü yapmaktayken sağ kanat kuvvetlerini haifi titrek buğlu ses oluşturmakta. sol kanatta ise, yıllarca uygulanmış ve her zaman sonuc veren buğlu gözler yer almakta*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 maymunlar alet kullanma açısından zeki hayvanlar var birçok örneği kamış ile böcek yakalama falan..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 karınca yemek için sopa kullanan maymuna maymun derim anca benim çarlimsi bir maymundan beklentim aha burdadır :) olayın inceliği muzdur, düzen+düzensizlik kavramı kafa karıştırmka içindir : P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 abi bu ne ya sabah sabah bi açıyım bakıyım dedim bunu gördüm uykulu uykulu bu maymun benim yerime derslere falan girse şimdi rakesh diye bir hocanın dersi var zaten[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 neymiş? topic ismi yazarken dikkatli oluyormuşuz...[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar