tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kimchi yanında gaegangukmudur nedir ondan yediydim seulde https://en.wikipedia.org/wiki/Bosintang bu galiba daha sarımsıydı bi alakası yok domuz yiyeceğinize köpek yiyin diyorum daha iyi hem koreliler kazansın hem siz kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=s9ohljIfrvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tamamnerd said: kimchi yanında gaegangukmudur nedir ondan yediydim seulde https://en.wikipedia.org/wiki/Bosintang bu galiba daha sarımsıydı bi alakası yok domuz yiyeceğinize köpek yiyin diyorum daha iyi hem koreliler kazansın hem siz kazanın kopekten biz nasil kazaniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kopek yiyince saglikli olursunuz. mus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ninja said: tamamnerd said: kimchi yanında gaegangukmudur nedir ondan yediydim seulde https://en.wikipedia.org/wiki/Bosintang bu galiba daha sarımsıydı bi alakası yok domuz yiyeceğinize köpek yiyin diyorum daha iyi hem koreliler kazansın hem siz kazanın kopekten biz nasil kazaniyoruz? protein,tat,doygunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 domuz karbonhidratmı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 291.00 kalori (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 0.00 g karbonhidrat (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 25.20 g yağ (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 16.00 g Protein (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 9.00 mg kalsiyum (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 2.20 mg demir (Domuz Kızartma - gıda 100g) - 0.00 mg magnezyum (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 152.00 mg fosfor (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 0.00 mg potasyum (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 0.00 mg sodyum (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 0.00 mg vitamin A (retinol veya karoten) (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 0.90 mg B1 vitamini (tiamin, Aneurin) (Domuz Kızartma - 100g Yiyecek) - 0.19 mg B2 vitamini ya da riboflavin (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 0.00 mg B6 vitamini veya piridoksin (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 0.00 C vitamini veya askorbik asit mg (Domuz Kızartma - Gıda 100g) - 0.00 mg vitamin E veya tokoferol (Domuz Kızartma - Gıda 100g) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Wolas said: domuz kaburgası, dizi ve pastırmasnı muhakkak deneyin. hatta şokella gibi sürülebilen versiyonlarıda varki denemeyen bin pişman. off ya burda etin ve ton balığın sürülebilir versiyonları var ne saçma bişey lan o bi kere sandiviçini yedim bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ton balığı denemedimde domuz trende giderken güzel oluyordu epey yiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ben ton balığı olanı yedim. löp löp mis gibi ton balığı etini koymak varken neden kreması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yemeyin olum domuz mobuz,eşinizi/partnerinizi kıskanmıyorsunuz orgy den orgy ye koşuyosunuz sonra.. çipet olsaydı daha detaylı bilgi verirdi kendileri.. at yiyelim bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 "ayhhh domuseti çoh güzel şikirim. yemeden duramıyorum!" bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 pascalnouman said: eski garajlarda haslama kazanda kavurma kalede cag kebabı ozcelikte soslu soganli cukuragada karısık vosvosta kokorec varken donuz eti ne yaa ankara-eski garajlar-haşlama http://alltheragefaces.com/img/faces/jpg/surprised-rainbow-face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 domuz etinin tadı yok demek nedir ya yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tawheed Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Frostbite said: yemeyin olum domuz mobuz,eşinizi/partnerinizi kıskanmıyorsunuz orgy den orgy ye koşuyosunuz sonra.. çipet olsaydı daha detaylı bilgi verirdi kendileri.. at yiyelim bence.. Şimdi yigenim donuz hayvanlar aleminde eşini kıskanmayan nadir hayvanlardan birisi,dinle de haramlığı sabit ak yolu varken bok yoluna nedrn gidiyorsunuzki? Yemeyin olm olsun bitsin bir statü göstergesiyse at yiyin,işkembe yiyin zıkkımın kökünü yiyin daha afilli olur vesselam Sonrada wide eyes shut'u ,gözü tamamen kapalı diğer yerleri açık diye izlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 @Tori oglen butun GATA orda olm sen hala O.o yap adam sadece cash calisiyor bi de cilgin gibi de is yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 nerede izbe yer var zaten hepsi dolu. bizim burda ciğerci var hep işe söylerdik transa geçip yerdik böle bir tat olamaz.bir gün lan gidelimde mekanı görelim dedik.. aboooo o da ne adamın mekan 4 duvar arası bile değil tuğlaları sağa sola koymuşlar tasların içerisinde ciğerler duruyor yağmur yasa tuğlaların arasından her türlü içeri girer falan o güne akdar ölmediğimize şükürettik buda böle bir anımdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi bok güzel birşey bi kere. Öyle olmasa alıp sebzelere atılmazdı boklar.Yani en basit mantıkla yediğiniz sebzelerde de bok var.Mantık buysa var yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 pascalnouman said: kalede cag kebabı sunu yemeye gidek bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 domuz eti önceden hristiyan dininde de yenilmezdi,haramdı. halen çeşitli hristiyan mezheplerinde yenilmesi yasaktır. özellikle dünyayı ve Avrupa'yı kasıp kavuran veba salgınlarından sonra Hristiyanlar arasında tüketilmeye başlamıştır. Fare yiyip vebadan kırılmaktansa senede 70-80 yavru yapabilen domuzu yemek daha ucuz ve kolay görülmüş. pis hayvan olduğu için tüketmeyi hiç düşünmem domuz etini. Türkiye gibi dana sucuk,pastırma,salamın yüzlerce ve her biri birbirinden şahane çeşitlerinin olduğu bir ülkede; dana ve kuzu etinden yüzlerce şahane et yemeğinin olduğu bir ülkede açıkçası domuz etini aramıyorum da. sürekli domuz eti yiyen arkadaşlarımdan bildiğim sadece PROŞİTO denilen pastırmasının lezzetini öve öve bitiremezler. Onu da yemeyeyim,olsun bitsin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 avrupadada domuz etinin 100 çeşit şarküterisi var. ama yani bir dana salamı yiyip bir de domuz salamı yiyince insan oha domuz salamı 10 kat daha güzelmiş demiyor. bir aşağı bir yukarı aynı şeyler. salamın tadının ne kadar güzeldiği hangi marka olduğu, içine ne baharatlar vs konulduğuna göre çok daha değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 KuddusiMavra said: pis hayvan olduğu için tüketmeyi hiç düşünmem domuz etini. 2 POST Yukarısına bak. Yediğin bitkilerde pis o zaman arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sdf türkiyedeki tavuk inek vb çiftliklerine bir girseniz o kokuyu duysanız bir daha yemeyi bırak görmek istemezsiniz büyük ihtimal, hepsi kendi gübresi içinde yaşıyor oturuyor kalkıyor hayvanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 özellikle tavuklarda antibiyotik bastıkları için (bunu yapmayan büyük üretim merkezi olduğunu sanmıyorum), haliyle hayvanlar hasta olmuyor hiç bir şekilde o yüzden bokları içersinde yaşıyorlar ki o kadar hayvanı ordan farklı yere transfer edip boklarını temizleyip geri getirmekten çok daha karlı onlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 özellikle intikam falan almak istediğiniz birisi varsa tavuk çiftliği tavsiyem, 10dk kitli kalsın içerde bogulmazsa bile beyin hasarı kesin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar