Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada domuz eti

Fakkoo

Öne çıkan mesajlar

tamamnerd said:

kimchi yanında gaegangukmudur nedir ondan yediydim seulde
https://en.wikipedia.org/wiki/Bosintang bu galiba daha sarımsıydı

bi alakası yok domuz yiyeceğinize köpek yiyin diyorum daha iyi hem koreliler kazansın hem siz kazanın

kopekten biz nasil kazaniyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja said:

tamamnerd said:

kimchi yanında gaegangukmudur nedir ondan yediydim seulde
https://en.wikipedia.org/wiki/Bosintang bu galiba daha sarımsıydı

bi alakası yok domuz yiyeceğinize köpek yiyin diyorum daha iyi hem koreliler kazansın hem siz kazanın

kopekten biz nasil kazaniyoruz?

protein,tat,doygunluk
Sosyal ağlarda paylaş

291.00 kalori (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 0.00 g karbonhidrat (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 25.20 g yağ (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 16.00 g Protein (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 9.00 mg kalsiyum (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 2.20 mg demir (Domuz Kızartma - gıda 100g)

- 0.00 mg magnezyum (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 152.00 mg fosfor (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 0.00 mg potasyum (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 0.00 mg sodyum (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 0.00 mg vitamin A (retinol veya karoten) (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 0.90 mg B1 vitamini (tiamin, Aneurin) (Domuz Kızartma - 100g Yiyecek)

- 0.19 mg B2 vitamini ya da riboflavin (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 0.00 mg B6 vitamini veya piridoksin (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 0.00 C vitamini veya askorbik asit mg (Domuz Kızartma - Gıda 100g)

- 0.00 mg vitamin E veya tokoferol (Domuz Kızartma - Gıda 100g)
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

eski garajlarda haslama
kazanda kavurma
kalede cag kebabı
ozcelikte soslu soganli
cukuragada karısık
vosvosta kokorec
varken donuz eti ne yaa

ankara-eski garajlar-haşlama

http://alltheragefaces.com/img/faces/jpg/surprised-rainbow-face.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

yemeyin olum domuz mobuz,eşinizi/partnerinizi kıskanmıyorsunuz orgy den orgy ye koşuyosunuz sonra..

çipet olsaydı daha detaylı bilgi verirdi kendileri..

at yiyelim bence..

Şimdi yigenim donuz hayvanlar aleminde eşini kıskanmayan nadir hayvanlardan birisi,dinle de haramlığı sabit ak yolu varken bok yoluna nedrn gidiyorsunuzki?
Yemeyin olm olsun bitsin bir statü göstergesiyse at yiyin,işkembe yiyin zıkkımın kökünü yiyin daha afilli olur vesselam

Sonrada wide eyes shut'u ,gözü tamamen kapalı diğer yerleri açık diye izlersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

nerede izbe yer var zaten hepsi dolu. bizim burda ciğerci var hep işe söylerdik transa geçip yerdik böle bir tat olamaz.bir gün lan gidelimde mekanı görelim dedik.. aboooo o da ne adamın mekan 4 duvar arası bile değil tuğlaları sağa sola koymuşlar tasların içerisinde ciğerler duruyor yağmur yasa tuğlaların arasından her türlü içeri girer falan o güne akdar ölmediğimize şükürettik buda böle bir anımdı .
Sosyal ağlarda paylaş

domuz eti önceden hristiyan dininde de yenilmezdi,haramdı. halen çeşitli hristiyan mezheplerinde yenilmesi yasaktır.
özellikle dünyayı ve Avrupa'yı kasıp kavuran veba salgınlarından sonra Hristiyanlar arasında tüketilmeye başlamıştır. Fare yiyip vebadan kırılmaktansa senede 70-80 yavru yapabilen domuzu yemek daha ucuz ve kolay görülmüş.

pis hayvan olduğu için tüketmeyi hiç düşünmem domuz etini.
Türkiye gibi dana sucuk,pastırma,salamın yüzlerce ve her biri birbirinden şahane çeşitlerinin olduğu bir ülkede; dana ve kuzu etinden yüzlerce şahane et yemeğinin olduğu bir ülkede açıkçası domuz etini aramıyorum da.

sürekli domuz eti yiyen arkadaşlarımdan bildiğim sadece PROŞİTO denilen pastırmasının lezzetini öve öve bitiremezler. Onu da yemeyeyim,olsun bitsin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

avrupadada domuz etinin 100 çeşit şarküterisi var. ama yani bir dana salamı yiyip bir de domuz salamı yiyince insan oha domuz salamı 10 kat daha güzelmiş demiyor. bir aşağı bir yukarı aynı şeyler.

salamın tadının ne kadar güzeldiği hangi marka olduğu, içine ne baharatlar vs konulduğuna göre çok daha değişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

özellikle tavuklarda antibiyotik bastıkları için (bunu yapmayan büyük üretim merkezi olduğunu sanmıyorum), haliyle hayvanlar hasta olmuyor hiç bir şekilde o yüzden bokları içersinde yaşıyorlar ki o kadar hayvanı ordan farklı yere transfer edip boklarını temizleyip geri getirmekten çok daha karlı onlar için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...