Solar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bu oyunda pvp nasil olacak?bilgisi olan varmi? birde oldurdugumuz kisinin esyalarini lootlayabilcekmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 oyunda pvp yok. sadece EQ1de oldugu gibi ilerde pvp serveri acilma durumu olabilir.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 solar pvp loot demissinde şuanda hiç bir online oyunda pvp'de yendikten sonra karakteri lootlıyamıyorsunki.(UO hariç oda OSi'de gene loot yapamıyorsun kapamıslardı en son) , WOW'dada loot olmayacak , Lineage II'dede Loot yok , Coh'tada yok yani hiç bir online oyunda loot yok.Onun için sadece pvp yapıyorsun yenersen yeniyorsun öle bi yendikten sonra kazanç falan yok yani.En iyisi olmaması :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Lol.. CoH ta PvP bile yok bırak lootu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Biri Coh'a laf mı söledi bakiimm???? :hrr:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 EQ ya zaten pvp aykırı grup oyunu bu olursa GVG zevkli olabilir not : bu arada coh da loot felan yok str dex int felan diye bişey yok :) [Bu mesaj Erutan tarafından 02 Kasım 2004 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Devvo abi kızma hemen yanlış anlaşılmasın cohu aşşağılamak için söylemedim ki biliyorsunuz hala favori oyunumdur. ben yukarda verilen örneğe güldüm hani coh pvpde loot yok, cohda pvp yok diye yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Hah, aman yamuk olmasın bilelim. Ama şu oyunda da PvP olsa güzel olurdu yani, bekliyoruz gelmesini. pff... :([signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 coh ne gvg ne abi uzak kaldim ? :) soyle bi bize gorede oyun yokki be. Nerede o eski nebuladaki ultima gunleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 city of heroes = coh gvg = group versus group UO gibi pvpde lootladan sistemde oyun artik yapacaklarini pek sanmiyorum[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 shadowbane var cok merakliysan lootlamaya.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Cok sacma otesi pvp olmamasi. Paladinim geziniyorum diyelim,dark elfin tekini goruyorum (simdi bana her darkelf kotumudur geyigi yapmayin) dalamiyorum. Sacmalik resmen.Istemiyorum kardesim ben o pis dark elfleri. Gordummu kesebilmem lazim. Tam zittida olur tabii,darkelfim ,o bagnaz paladinleri gorunce direkt dalabilmem lazim. Artik oyunlar iyice sacmaliyor. Bir suru server var abicim,tekini gozunuzu sevdiklerim bi pvp loot serveri yapin cokmu girer size. Shadowbanei simdi incelicem,nasilmis bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bu oyun CoH'la kiyaslanamaz bile pvp istiyen WoW'a kardesim :)[signature][hline]Boş kafa mezara [Bu mesaj sirplaya- tarafından 03 Kasım 2004 09:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 wowda loot varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Solar, 03 Kasım 2004 00:05 tarihinde demiş ki: Cok sacma otesi pvp olmamasi. Paladinim geziniyorum diyelim,dark elfin tekini goruyorum (simdi bana her darkelf kotumudur geyigi yapmayin) dalamiyorum. Sacmalik resmen.Istemiyorum kardesim ben o pis dark elfleri. Gordummu kesebilmem lazim. Tam zittida olur tabii,darkelfim ,o bagnaz paladinleri gorunce direkt dalabilmem lazim. Artik oyunlar iyice sacmaliyor. Bir suru server var abicim,tekini gozunuzu sevdiklerim bi pvp loot serveri yapin cokmu girer size. Shadowbanei simdi incelicem,nasilmis bakalim. Eq1 de böyle serverlar mevcut Necro ile cleric aynı gruba giremiyor falan eq2 dede vardır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Solar, 03 Kasım 2004 11:51 tarihinde demiş ki: wowda loot varmi? hayır yok.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evil karakterler ile good karakterler kapışmıyor mu EQ2 de? Az evvel pre-order yaptım hayır demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 EQ2 PvP yok evil ile good kapismiyor kisaca hayir[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sunu anlamıyorum pvp olmayan bi mmorpg de insan neden güçlenmek ister ? daha yüksek level lı mob kesmek içinmi? kes kes nereye kadar amac ne? mmorpg lerde ilk basta lootu kaldırdılar sonra da pvp yi hadi loot olmaması bi yere kadar mantıklıda pvp olmayan bi mmorpg kadar sacma sapan bişey olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 neden baska insanlara karsi gucunu ispat etmek istiyorsun ki? eline ne geciyor? kendine gore cevaplarin var degilmi ... bizlerinde var :) sevgiler[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 pvp basit oyunları oynanabilir kılmak için vardır. eq nun buna ihtiyacı yok(ne salladım yaw):-P[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 imzamıda degiştirim bari sadece pvp olan bi oyunu oynuyo olarak gözükmim:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay EQ2 Sardius Dracus- human- shadowknight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Eaglewingg, 10 Kasım 2004 15:12 tarihinde demiş ki: sunu anlamıyorum pvp olmayan bi mmorpg de insan neden güçlenmek ister ? daha yüksek level lı mob kesmek içinmi? kes kes nereye kadar amac ne? mmorpg lerde ilk basta lootu kaldırdılar sonra da pvp yi hadi loot olmaması bi yere kadar mantıklıda pvp olmayan bi mmorpg kadar sacma sapan bişey olamaz said: NexcaT, 10 Kasım 2004 16:11 tarihinde demiş ki: neden baska insanlara karsi gucunu ispat etmek istiyorsun ki? eline ne geciyor? kendine gore cevaplarin var degilmi ... bizlerinde var :) sevgiler Benim bir oyuncuya karşı oynama isteğim tamamen insan zekasına karşı oynama isteğimden geliyor. Yapay zekanın belli durumlara karşı yapacağı belli sayıda tepki vardır , asla süpriz yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yok pvp loot moot, dagilin =p http://forum.paticik.com//view.php?id=97148 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya şimdi pvp yok evet arkadaşlar ama şimdi mmorpg nin amacı nedir multiplayer yani insanların karşısında gene insanlar var... makinayla oynanan oyun zaten single player oyun... pvp olmayan oyun da landa diablo oynamaktan farksız ya da ne bilim başak o tur bir oyun... şimdi pvpyi tamamen silip atmak çok kötü... tama mdiyceksiniz eq2 nin ihtiyacı yok zayen pvpcilere ama ne bilim pvp de olsa daha çok insan girer oynar bir renk gelir oyuna hem yapımcı firma da daha çok kazanır... yani mesela kendi açımdan soylemek gerekirse ben bu oyunu pvp yok diye almadım yani pvp olsa gözüm kapalı alacam oyunu ama şimdi kendi deneyimlerimden sadece kendi hakkımda konuşmam gerekirse pve pve bir yere kadar yani hadi diyelim en güçlü yaratığı da öldürdüm grupla flm ee sonra?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar