Cd- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ya beyler 3-4 gündür dikkatimi çekti mouse imlecim mouse'u bırakmış olmama rağmen bi' süre kendi kendine belli bi yöne hareket edip duruyo bu niye olur ki? NOT:Şimdi cindir peridir o hareket ettiriyodur diyen çıkacaktır, e diyin yani ne diyim...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 mouse pad kullaniyor musun? kullaniyorsan padin icinde suyla hareket eden cisimler var mi? mesela cucenin oyle i padi var eheh birakiyosun boyle hareket ediyo.[signature][hline]just look at the radar. damn radar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 topsuzsa saçmalayabilir.Çin malıysa bişey diyemem...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 benimkide öyle yapıyor arada A4 Tech markası çok dandik değil ama durup dururken hiç sapmadan sağa sola aynı yönde gidiyor,genelde yukarı gitmeyi tercih ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Optic mi?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 benimde optic a4 optic. hafif dürtünce duruyor ama :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: John_Petrucci, 25 Kasım 2004 19:33 tarihinde demiş ki: topsuzsa saçmalayabilir.Çin malıysa bişey diyemem... Valla aynen[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 İçinde hava kabarcığı olan mouse pad kullanmıyorum, benimkinin markası da A4 Tech bu arada hmm... Benimki de genelde yukarı gitmeyi tercih ediyor...höömm....[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 optik mouselar ışığın yansıması prensibiyle çalışırlar ve koyu renkler ışığı yansıtmadığı için ve yamuk yüzeyler ışığı dağıttığı için rengarenk ve abuk subuk pedlerde sorun çekebilirsiniz. yani öyle sağa sola sıçramalar normaldir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Logitech'in optiklerinde hiç olmuyor valla öyle sapıtma. a4'lerin optikleri çok kötü.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 dandik optik farelerde gayet yüksek ihtimalli bir olaydır o. heleki bende eskiden bir a4tech optik mouse vardı ki, tek tuşlu toplu fareleri aratıyodu. bir haftadan fazla dayanamadım.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 CD- benim A4 optik değil ama çaktırmadan hareket ederken hafiften dokununca bırakıyor kımıldamayı :) [Bu mesaj Maligor tarafından 25 Kasım 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Optik değil zaten benimki de ammavelakin etmesin kardeşim hareket illa dürtünce mi duracak cık cık...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 korkulacak bir şey yok optic mouseların saçmalaması :) *!bir anda mouse imleci dans eder*[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende de a4 rainbow optic var. durup dururken belli bi yöne hareket ediyor. hatta bazen hafif titreyerek ilerliyor..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende de oluyordu bi ara sonunda olayı çözdüm kablo geriliyomuş sonra mouse u çok yavaş çekmeye başlıyomuş tabi mouse kendi kendine harekte ediyomuş bence bu hareket sırasında kablodaki gerilimi kontrol edin :)[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yeminli hackerimiz ibraham girmis olabilir mi? yok yok o enerji akımından oluyor bazen yuksekse monitor titremesi gibi mause salaklasabiliyo yani opticse[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Optik değil kabloda gerilmiyor hmm...abariy![signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 aman ya çöpe at mouse u kurtul o zaman heheh[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya gidip 3$ a optik mouse alırsanız sıçar ver 7-8 $ al gusel bi optik benim gibi mutlu ol lol[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 arkadaşlar işin içinde voodoo var.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar