Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse kendi kendine hareket ediyor???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
topsuzsa saçmalayabilir.Çin malıysa bişey diyemem...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
benimkide öyle yapıyor arada A4 Tech markası çok dandik değil ama durup dururken hiç sapmadan sağa sola aynı yönde gidiyor,genelde yukarı gitmeyi tercih ediyor :)
Mesaj tarihi:
optik mouselar ışığın yansıması prensibiyle çalışırlar ve koyu renkler ışığı yansıtmadığı için ve yamuk yüzeyler ışığı dağıttığı için rengarenk ve abuk subuk pedlerde sorun çekebilirsiniz.

yani öyle sağa sola sıçramalar normaldir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
dandik optik farelerde gayet yüksek ihtimalli bir olaydır o.
heleki bende eskiden bir a4tech optik mouse vardı ki, tek tuşlu toplu fareleri aratıyodu.
bir haftadan fazla dayanamadım.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
CD- benim A4 optik değil ama çaktırmadan hareket ederken hafiften dokununca bırakıyor kımıldamayı :)

[Bu mesaj Maligor tarafından 25 Kasım 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende de a4 rainbow optic var. durup dururken belli bi yöne hareket ediyor. hatta bazen hafif titreyerek ilerliyor..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
bende de oluyordu bi ara sonunda olayı çözdüm kablo geriliyomuş sonra mouse u çok yavaş çekmeye başlıyomuş tabi mouse kendi kendine harekte ediyomuş bence bu hareket sırasında kablodaki gerilimi kontrol edin :)[signature][hline]There's someone who needs you.
Mesaj tarihi:
yeminli hackerimiz ibraham girmis olabilir mi?

yok yok o enerji akımından oluyor bazen yuksekse monitor titremesi gibi mause salaklasabiliyo yani opticse[signature][hline]yesil ejderha...[/i]

Üzerime gelmeyin
Beni deli etmeyin
Çizdim, oynamıyorum
  • Yeni Oluştur...