Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 neden oluyor olabilir..şimdi dL'u biten bir konserde bu sorunsala rastladım..en yeni sürüm divx çektim gene düzelmedi..goruntu asıl hızıyla oynamıyor..belirgin bir şekilde akıcı ama yavaş.. nedne olabilir..şimdiden teşekkürler..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. [Bu mesaj chrisvassel tarafından 25 Kasım 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sistem özelliklerin yetmediğinden kaynaklanıyor. özellikle ekran kartı we ram in.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 baya bir .avi uzantılı dosya içinde ilk defa karşılaşıyorumda..bide formattan sonra yüklemeyi unuttuğum herhangi birşeyden olabilirmi..bilmiyorum.. ama evet ram ve ekran kartı düşük..büyük ihtimalle ondandır..tesekkurler.. yinede başka yorum yapacak arkadas varsa iyi olur..yada çözüm soyleyebilecek..teşekkürler..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 divx ayarlarından kaliteyi düşürmeyi deneyebilirsin, baya bi işe yarar. farklı codecleri deneyip daha düşük konfigürasyonlara da çözüm getiren bir tanesini de arayabilirsin. player olarak www.bsplayer.org da dene, daha önce hiç sorun çıkartmadı bende. filmi açarken diğer programları kapatmak falan da işe yarayabilir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sorun düzeldi..teşekkürler..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar