Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: schaker777, 25 Kasım 2004 20:46 tarihinde demiş ki: yarabbim sen buyuksun arkadasklar sonuctan anliyonuz pragin cek cumhuriyetinde boyle bir yer oldugunu bu ne şimdi anlamadım ben[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç! MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Prag şehri belki biliyorsunuzdur tarihi eserleri yüzünden komple koruma altında olan bir şehirdir. edit:Tam bi sürü resim çekmişsin saat kulesini çekmemişsin diyecektim 6ıncı sayfada rastladım.Onun olayını anlatsan da öğrensek nasılmış diye [Bu mesaj Odrin tarafından 26 Kasım 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 off of blacksmith shoplar hasta bee keşke kılıç alsaydım bitane daha ha saat kulesinin en büyük olayı saat başı üstteki kapakların açılıp arkadan heykeller geçmesi simgesel böyle alttaki hareket eden astrolojik kısımı tam olarak çözememişler ama burçlar falan var bide tepesinden tüküremiyorsunuz menzil yetmiyo:P[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç! MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C [Bu mesaj Chemical tarafından 26 Kasım 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Listeme alıyım gidilecek yerler diye. Çok gothic geldi bana.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 simdi prag'a gittin de bi bara tiskoya gitmedim deme sakın[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Gizemli bir şehir gibi duruyor.Eski yapıtlara sahip binalar falan çok hoş ya tam benlik mekan.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 galerinin tasarımına hasta oldum. resimlerde süfer.[signature][hline]Woody Guthrie's land can't feed Mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar