Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Arkadaşlar bildiğimiz üzere Ocak 2005'den itibaren yeni stajyer hedesi devreye girecek. Şimdi ben bir şey duydum. Doğumgünümüzden 6 ay önce bu ehliyet kursuna yazılma şansımız varmış sanırım. Diyelim ki ben Nisan 15 1987 yılında doğdum. Bundan altı ay öncesini düşünürsek diyelimki Aralık ayının başında ehliyete yazıldım. Ancak sınava girmem için Nisan 15'i beklemek zorundayım ancak yazıldığım tarih 2004. Bu şartlar altında yine stajyer ehliyetmi alıcam? Yoksa 6 ay önceden yazılmak bilemi mümkün değil yoksa normal ehliyet alma şansım varmı? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok mutlu olucam. (Bu arada lütfen mantık yürütmeyin sadece bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :)
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Benim bildiğim stajyer öncesi son sınav 18 aralıkta yapılacak. Senin dediğin 6 ay olayı ile bi bilgim yok.. ama 18 aralıktan sonra sınava girenler stajyer olarak işlem görecekler bildiğim kadarıyla..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Geçen senede böyle telaş olduda bişey de olmadı[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hiç bişe olmaz gerçekten. kesin kurs sahiplerinin bi dalaveresidir buda..
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kursa giderek bende alırım ehliyeti.. şöyle kursa gitmeden ohh yaya yaya alcaksın... ne dert ne tasa vardı benim zamanımda :) daha dogrusu benim için kolay oldu almak.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 18 aralıktan sonraki tüm sınawlarda bildiğim kadarıyla stajyer elieti alacaksın. Yani yazıldıın tarih önemli deil önemli olan sınawa girdiğin ve kazandığın tarihtir. Sen 2004te yazılırsın kursa 2006da alırsın ehlieti öle şey olmaz 6 ay filan...[signature][hline]Resistance is futile
Öne çıkan mesajlar