Peka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 fazla söze gerek yok sanırım. neyseki askerdeymiş uzun bi süre olmayacakmış aman ne güzel. bi de mail listine katılacakmışız yok daha neler. aha burda...[hline]barbie'nin apış-arası için tık
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Design faciası.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
madsoul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 * aglar *[hline]Daha cok kAn .... Daha cOk AdrenaLiN .....
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Askerden Donmeme 1021 gün kaldı! yuh askerlik ne zaman 30 ay a çıktı :)[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Manisa Alasehirde Kahraman Mehmetcikcilik Oynamaya Gidiyorum... Yaklasik 550 Gun Aranizda Olamiycam. Hepinizi Çoooooookkkkkkk Ama Çooooooookkkkkkk Seviyorum Sevgili Dostlarim... !!!! BENI UNUTMAYINNNNNNN Bu ayrı bi olay zati :)[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Cocuk elinden geldigince hazirlamis, yazmista zaten bu sekilde degerlendirin diye :) Abicim herkesin elinin altinda Kablo modemler, pentium makineler, kutuphanesinde (var ise) Php, Asp kitaplari yok. Adam sinoptan tirmaliya tirmaliya kendini gelistirmeye calismis. Tebrik ederim. Arlooax The Mage
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Arlooax, 09 Şubat 2003 20:08 tarihinde demiş ki: Cocuk elinden geldigince hazirlamis, yazmista zaten bu sekilde degerlendirin diye :) Abicim herkesin elinin altinda Kablo modemler, pentium makineler, kutuphanesinde (var ise) Php, Asp kitaplari yok. Adam sinoptan tirmaliya tirmaliya kendini gelistirmeye calismis. Tebrik ederim. Arlooax The Mage "Manisa Alasehirde Kahraman Mehmetcikcilik Oynamaya Gidiyorum... " bir web sitesinde şunu diyen birine bu yorumu yapabiliyosan bende senin o yorumu sadece ortama mesajlara zıtlık için attığını düşünürüm[hline]barbie'nin apış-arası için tık
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 arlo ya +1[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side!
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Justin, 09 Şubat 2003 21:14 tarihinde demiş ki: AYIp size ayıp dalga geçmeyin ya... alla alla adam site açmış işte beenmiosanız girmessiniz ya o site sizin olsaydı üzülürdünüz dimi[hline]Ardeth, 08 Şubat 2003 18:07 tarihinde demiş ki: cep radyosu izleyin ben öyle toschak geçilmeyi hak edicek bi site yapmayı denemem ki ? haddini bileceksin dandirik bi freewebhost un web-designing tool u ile site yapıp , mail listime girin zart zurt demiceksin ki insanlar arka tarafıyla gülmesin[hline]barbie'nin apış-arası için tık
fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Dizayn yorumu yapmak için biraz'da kendi referanslarınızı bizlerle paylaşırsanız güzel olur. Hergün aynı sitelerden yüzlerce bulabilirsin. Her seferinde buraya yazmak "ahahahah şu sayfaya bakın" gibi üsluplarla bizim karşımıza çıkmak çok da hoş değil. Hem bunun gibi amatör sayfalar insanların kendi çevreleri içindir. Eğlenmek kötüyle değil, iyi bir örneklede olabilir.[hline]Oky Wan Kenobi [Bu mesaj Oky tarafından 09 Şubat 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Peka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Oky, 09 Şubat 2003 22:38 tarihinde demiş ki: Dizayn yorumu yapmak için biraz'da kendi referanslarınızı bizlerle paylaşırsanız güzel olur. Hergün aynı sitelerden yüzlerce bulabilirsin. Her seferinde buraya yazmak "ahahahah şu sayfaya bakın" gibi üsluplarla bizim karşımıza çıkmak çok da hoş değil. Hem bunun gibi amatör sayfalar insanların kendi çevreleri içindir. Eğlenmek kötüyle değil, iyi bir örneklede olabilir.[hline]Oky Wan Kenobi [Bu mesaj Oky tarafından 09 Şubat 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] kişiden kişiye değişir arkadaşım ben kötüsüne bakarak eğleniyorum hatta gülerken bir tarafım yırtılıyordu az kalsın referanslarımı vereyim : o siteyi yapan şahısın yaşının karesinin kübü kadar web sitesi gezmek şunu açıklarmısın bide bana ? demişsinki arkadaş arasında eğlenmek bla bla peki MAİL LİSTİN NE İŞİ WAR ORDA ?[hline]BonePART, 06 Şubat 2003 23:58 tarihinde demiş ki: yane skicek bi tarafı yok
Öne çıkan mesajlar