DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 arkadaşlar böyle bişey yaptım ama nasıl oldu bi yorum yapsanız çok iyi olur Gözde'me; Ölüm bile vız gelir bana senin yanında Zaman akıp gittikçe daha da bağlanıyorum sana De ki; "Seni seviyorum" hep bana Ellerini ödünç ver, üşüyorum soğukta...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) [Bu mesaj canbir tarafından 25 Kasım 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Şiirin iyisi kötüsü olmaz bence anlamlısı ve anlamsızı olur ki her şiirde bir anlam vardır Güzel olmuş :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar