Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yoo ceylan bile 250 binden fazla satmi$tir (e not düşeyim arktik : çok fazla ciddiye aliyosunuz , blizzard parami oduyor size nedir ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ya onlar hep geyık muabbeti tabiki cm yada we tabıkı alakasız herneyse ben dier mmorpg lerın satıs rakamlarını bılmıyorum ilk gün o yuzden yorm yapamam ama 250k fena değildir heralde :D[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ben blizzard'in avukati filan degilimde iskembeden atilinca bende alerji olusuyo o yuzden bu kadar yazdim yani bana hala ibo, ceylan muhabbeti yapmayin susayim :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ilk gun internetten direk cd key satishi olsa ve tum dunyaya acik olsaydi kac tane satardi az biraz tahmin seedin.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 evet lineage2 aşmış satıldı ya hehe obenbetadaki kullanici sayisi oyun çıkınca 1/10'una düştü. Wowun çıkmasıylada kapanır heralde serverlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yok koreliler zirt pirt banlandii icin blizz servelarindan bi koreliler kendi bshlarina in ve cinlerle beraber takilir rang rang yaparlar[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Lineage 1'i küçümsemeyin yanlız. Dünyaya mmorpg lafını duyuran bir iki oyundan biridir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Duzelır umarım lag sorunu yakında bende gelıcem bekleyın :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Dunedain, 25 Kasım 2004 11:59 tarihinde demiş ki: Line age 1 ve 2 yi toplasan ilk günde yaptıkları satış ve account yaratılma oranı burdakine yaklaşamaz bile blizzard yine en iyisini yaptı . ah hic bilginiz olmayan konularda yorum yapip,atip tutmayayi cok seviyosunuz di mi?[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oyunu girince tokatlıcaz coni leri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hadi coniler neysede korelilerlede bide cinlilerlede oynanamaz karantinaya almak lazım onnarı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Warbucketdan bir alıntı: said: So not to be negative but the retail version of WoW is basically the same one we were playing 5 days ago in beta. All the same issues are there including the ever unpopular 30 min - 3 hour (whoa) wait times to even log in to play the game. And once there, horendous lag spikes and finally the inevitable crash and back to the queue. The servers are down as I type this actually. On the upside though when the servers were running smoothly I was having a great time. WoW is super addictive and I think that's part of the reason people get so vicious when technical issues arise. I had to sit and listen to my friend Jon bitch at me about all the above problems for a good 30 minutes this morning. So as we all sit down for turkey tomorrow let us pray that Blizzard get's it shit together before Jon's and many other frustrated (paying) customers heads explode. These guys rule işte böyle bişiy ilk gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar