adrenaline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Bi daha olmasın Şaka bi yana üzme kendini. Yani sonuç şudur: Speciality lvl 10'dan sonra moradon'daki kaptanımızdan alınıyor.Eğer Orc familyasındansak hunter,İnsan familyasındansak ranger yazıyor. Assasin yeteneklerine ağırlık verenlere biz kısaca assasin (Suikastçı yanlış anımsamıyorsam), archery yeteneklerine ağırlık verenlere archer (Yay ustası, ok fırlatan adam :/ diyoruz). Di mi? ayynen öyle dracula, specialityi kunabarl verio, assasin suikastçi , ama dikkatini cekmek isterim archer die bi class yok :D archery skili dielim suna evet archery ok firlatan adam oluo skill pointlerle ilgili bi durum bu... o secret agent clerancemidir nedir, onu da ogrendim 60 lvldan sonra titleni gereken yapio (rangersan farkli assasinsen farkli yapio isimleri hatirlayamiom titlelerin) e onda da i want to chose my speciality secenegi vardi bn assasin yapar beni die secmedim ondan bayaa bi pazar oldum :P neyse artik gercek ortada , ortada sorun da yok, cok ii yani :)[signature][hline]Hakan Tasiyan ıle Muslum Gurses arasında bir konusma : Hakan Tasiyan: -Ben arabeskin peygamberiyim. Muslum Gurses: -Ben oyle bir peygamber yollamadım.
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: adrenaline, 24 Kasım 2004 13:53 tarihinde demiş ki: said: Denemedim diyosun ama eminim diyosun? Hayır o degistirmiyor. El Morad Roqueları lvl 10 dan sonra Ranger lvl 60 dan sonra Kasar Hood El Karus Roqueları lvl 10 dan sonra Hunter lvl 60 dan sonra Shadow Wain oluyor. Tabi buradaki archerada Ranger assasianada Ranger denmesi ne kadar mantıklı tartısılır.Ama bu oyun nasıl bir oyun oda tartısılır oldugu icin tartısmakta tartısılır : Ayrıca ranger sadece okculuk degil,assasianda spear throwing degildir.Bunlar sınıfların temel isimleri,alt bölümlere ayrılır,degisik kabiliyetleri olan rangerlar,degisik kabiliyetleri olan assasianlarda olabilir.Atıyorum baska bir oyunda bir adamın ekmegine zehir sürüp yiyince ölmesini saglayanda assasiandır.Ama bu oyunda böyle iste.Bosuna skillerinizi falanda bozmayın. bak buzkirpisi... archer die bi class yok , archer rangerin ozelligi ve assasin ile ranger farkli. Ranger sadece okçuluk ve dedigin gibi assasin spear throwing deil, dagger ustune dayali bi class. Rougeun alt classlari oluo ranger ve assasin. Degisik kabiliyetleri olan assasinler olamaz cunklu alabilinecek skiller zaten belli, bu farklilik ancak lvllar goz onunde bulundurularak solenebilir. Ayrica sen bi zaman sonra skillerini istesen de istemesen de harcayamiyacaksin cunku lvl 25ten sonra hep skill point verdigin bi ozellige veremeyeceksin skill point cunku lvlinden fazla skill point veremion bi yere ranger olarak kalmak icyn archerye lvl 25e kadar hep skill point vermissen exploringe verecen assasin icin ise assasin skilline verecen anlicain skill pointlere dayali bir class sistemi var Özür dilerim ama sacmalıyosun lütfen yani.Tamam ben sana cevap yazmıycam sende benim ismime hitaben bisey yazma artık.
adrenaline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Özür dilerim ama sacmalıyosun lütfen yani.Tamam ben sana cevap yazmıycam sende benim ismime hitaben bisey yazma artık. eger sacmaladigimi dusunuosan bunu Knight Online ile ilgili bir konu basligi altinda yanit olarak degil , ozel mesaj olarak gonderebilirdin burasi bi atisma sahasi degil, bana sacmaladigimi soleyerek hakaret etmene gerek yok ve ben sacmalamiorum en son solediklerim sana mantikli gelmeyebilir, ama bu kanitlanmis ayrica senin rumuzun Buzkirpisi degilmi sana baska ne diye hitab etmemi isterdin bilmiorum ki ! lutfen birbirimize saygili olalim ve bu konuyu daha fazla uzatmayacam burada kapayalim konuyu ve bir daha konusulmasin baska bi sefer sacmaladigimi dusunuosan bunu bu odaya tasimassan ii olur bu ikimizin arasinda kalsin[signature][hline]Hakan Tasiyan ıle Muslum Gurses arasında bir konusma : Hakan Tasiyan: -Ben arabeskin peygamberiyim. Muslum Gurses: -Ben oyle bir peygamber yollamadım.
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Okuyan anlar zaten sen daha okumadan cevap vermeye alısmıssın.Bastan senin yazdıklarını ve benim yazdıklarımı oku bi bakalım. said: adrenaline, Bazı tarihlerde demiş ki: ++secret agent gibi bi adi olan bi kadin var onunla konus seceneklerden hangisi bilmiom ama blursun seni assasin yapacak; ama coktan ranger olduysan gecmis olsun maalesef bunun geri dönüsü yok ++emininm ve ben o tecrubeyi yasadim assasin alacaima ranger aldim sonradan farkettim assasin yapabiliomus beni o belluadaki kari ++ben sahsen denemedim assasin olmayi ama o kadindan alindigindan biliom ++titleni assasin olmasi icyn skill pointleri assanine vermen lazimmis, ve bi sure sonra title assasin oluomus ++hunter ise SPEAR THROWING ile ilgili yani uzaktan atilan spearlari ii kullanmani saglio ++solediklerim sana mantikli gelmeyebilir, ama bu kanitlanmis Bu yazdıklarına bakarak sacmalıyosun diyorum cunku yapmadıgın birseyi bile yapmıs gibi gosterıyosun,kendınden cok emin davranıyosun.Ama iste neyse :D [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 25 Kasım 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Olm siz harbi manyaksınız ya lvl 10 dan sonra ORC ASASIANDA=HUNTER Insanda=RANGER YAZAR o deişmez nerede yaparsan yap aynısı olur.LvL 60 tan sonrada Shadow Wain yazacak onlar degismez.Mesela Ben Shadow wain oldum.LvL 60 ta iken deiştirilmio o.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:55 National Point:1750 Clan: THE_ANT_HILL_MOB (Pelerinli Clan) Clan National Point:22500
adrenaline Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Olm siz harbi manyaksınız ya lvl 10 dan sonra ORC ASASIANDA=HUNTER Insanda=RANGER YAZAR o deişmez nerede yaparsan yap aynısı olur.LvL 60 tan sonrada Shadow Wain yazacak onlar degismez.Mesela Ben Shadow wain oldum.LvL 60 ta iken deiştirilmio o. bi kere karakter yaratma ekraninda rougenin ustune gelirsen assasin,ranger veya hunter uclusunden biri olabildigini gorebilirsin assasin=hunter degildir bi kere ingilizce kelime bakimindan farkli ,hunter avci, assasin suikastçidir Shadow wain isine gelince o hunterin 60 lvldan sonra aldigi title ve Rangerin ise Kasar Hood benim bildigim[signature][hline]Hakan Tasiyan ıle Muslum Gurses arasında bir konusma : Hakan Tasiyan: -Ben arabeskin peygamberiyim. Muslum Gurses: -Ben oyle bir peygamber yollamadım.
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Hahaha ya arkadas sen ya bizle kafa buluyosun yada gercekten biraz anormallık var sende :D Neyse tamam su adama cevap vermeyin ya dedigi gibi olsun,ne dedigini ben anlamıyorum gerci. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 25 Kasım 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
adrenaline Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Hahaha ya arkadas sen ya bizle kafa buluyosun yada gercekten biraz anormallık var sende Neyse tamam su adama cevap vermeyin ya dedigi gibi olsun,ne dedigini ben anlamıyorum gerci. asıl anormallik sende ki verecek cevabın yok "kafa buluyon" ve "sacmalama" gibi laflar edip duruyorsun beni elestirecegine mantikli bi çözümle gel de biz de bilelim o zmn gercekleri bunda anlasilmayacak sey yok ki ortada olan sey su ki classler skill pointlerini verdigin skille bagli assasine verirsen assasin olursun bunun neresi zor anlamayacak kadar[signature][hline]Hakan Tasiyan ıle Muslum Gurses arasında bir konusma : Hakan Tasiyan: -Ben arabeskin peygamberiyim. Muslum Gurses: -Ben oyle bir peygamber yollamadım.
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kilitleyin bari burayı[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 wow u beklerken biraz eğleniyim dedim sadece ya! zaten beleş mmorpg den ne beklenir ki[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar