emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 arkadaşlar şu kasanın içindeki psu u satıyorum. http://www.webdenal.com/dark-optimus-dkchoptimus550-550w-usb-ses-siyah-oyu_500290.html kasayı aldıktan 3 hafta sonda arızalandı. çünkü sistemim daha fazla elektrik ihtiyacı duyuyordu. ağır noob luk yaptım bunu almakla. garantiye gönderdim tamir edilmiş şekilde yolladılar. garantisi kasayla beraber işlediği için geçerli olmuyor. istediğim fiyat 50 tl dir. isteyen olursa pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kimse istemiyormu yaw? valla elimde kalmasın diye kargosu karşı ödemeli 40 tl ye indiriyim bari. isteyen olursa resim koyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 biz forum halkı olarak 1k psu lu sistemlere geçtik ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar