Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fizik Hocası Tehlikeli Cd'me el koydu!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

said:
Etos, 25 Kasım 2004 19:45 tarihinde demiş ki:
şimdi hemen açıyoruz anayasayı, yönetmelik-kanun ilişkisini inceliyoruz, yönetmeliklerin asla ilgili yasalara aykırı yapılamayacağını öğreniyoruz, yanlışımızı anlıyoruz.
medeni kanunu da okudum diyorsun ama galiba onu da unutmuşuz. hemen açıyoruz medeni kanunun eşya hukuku kitabını. konunun medeni kanunla ne alakası var onu görüyoruz.
yazılarımı tam okumadığın kaanatine varıyorum. daha yüksek bir makam aksi yönde bir karar almamışsa (örn: mahkeme kararı) ya da aksine bir kanun yoksa (iki önceki mesajım) yönetmelikler geçerlidir.

medeni kanunda neyi unuttuğumu da merak ediyorum?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

tamam
ama genede okul yönetmeliğini iplememem durumunda beni disiplin yönetmeliği ile cezalandırmayacaklarmı
yani okul kurulu yönetmeliği beni ne kadar bağlı olacak ve disiplin kurulu yönetmeliğine ve anayasa ters düşen durumları ile incik cıncık şeklinde uğraşmaya hakkım varmı.
birde okul kurulu yönetmeliğinin mahkemede anayasal bi hakkı ezecek güçte olduğuna pek inanasım gelmiyor[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 25 Kasım 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
tamam
ama genede okul yönetmeliğini iplememem durumunda beni disiplin yönetmeliği ile cezalandırmayacaklarmı
yani okul kurulu yönetmeliği beni ne kadar bağlı olacak ve disiplin kurulu yönetmeliğine ve anayasa ters düşen durumları ile incik cıncık şeklinde uğraşmaya hakkım varmı.
birde okul kurulu yönetmeliğinin mahkemede anayasal bi hakkı ezecek güçte olduğuna pek inanasım gelmiyor
zaten yönetmeliğin anayasal bir hakkı ezme gücü yok. ama öyle bir anayasal güç yok diyorum. ya da ben hatırlayamadım.

o kadar üstelediniz ki şüphe eder oldum :D (sınav bir geçsin bakacam)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

tamam büyük ölçüde anlaştığımıza inanıyorum
anayasal güçle kastettiğim şeyse
birinin malıma gelip süreli yada süresiz el koyması konusunda
yani saçım uzun küpeyle gezerken beni gören biri beni gördüğü gibi disiplin kuruluna sevk edebilir
ve ne olursa olsun ilk olarak alacağım max ceza uyarıdır.
Ancak hiç bir şekilde o küpeyi benden alma hakkına sahip değildir.
Aynı şekilde mp3 çalar telefon gibi cihazlardada öyle.
Umarım bu sefer anlatabildim istediğimi[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben senin demek istediğini baştan beri anlıyorum da yönetmeliği bulamıyorum şimdi :D

daha fazla vakit kaybetmiyim ben. şimdilik sen haklısın gibi duruyor. önce yönetmeliğe sonra medeni kanuna tekrar bir bakmam gerekecek. böyle işkembeden sallıyor gibi hissettim kendimi. :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 25 Kasım 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
Len ben okulda öğretmenlerle küfürleşiyodum be kimse bişey demiyodu
hocalar öğrencilere hiç bişey yapamıyolardı
huehu
sınıfın en p..ç i bendim D:
paso laf laf artık hocalar bile ne desem guluyodu bişey yapmıyolardı uehueh
ha bu arada okulumu merak edene Etiler Lisesi
ki ben gecen sene bitirdim okulu artık okul mokul kalmadı uni var

biz senin gibilere tek bisi solerdik:

"afferim gerizekali"[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Sosyal ağlarda paylaş

Konuya cevap:

çok sakat bi konudur,insanı dehşete düşürür ama sonunda bişi olmaz. bi çocuğa paso küğfür içeren bi mektup yolluodum hoca aldı okudu cebine koydu gitti bişi olmadı :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 25 Kasım 2004 21:14 tarihinde demiş ki:
said:
SoulCube, 25 Kasım 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
Len ben okulda öğretmenlerle küfürleşiyodum be kimse bişey demiyodu
hocalar öğrencilere hiç bişey yapamıyolardı
huehu
sınıfın en p..ç i bendim D:
paso laf laf artık hocalar bile ne desem guluyodu bişey yapmıyolardı uehueh
ha bu arada okulumu merak edene Etiler Lisesi
ki ben gecen sene bitirdim okulu artık okul mokul kalmadı uni var

biz senin gibilere tek bisi solerdik:

"afferim gerizekali"

biraz (hatta bayaaa) sert olmadımı...[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

ben öğretmen öldürmüştüm bikere sonra parçalayıp yedik sınıfta beni kral ilan ettier taçlandırdılar en delimanyak bendm çünkü[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...