arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sanitarium oynamamış kişiler kendilerini hemen ele veriyorlar ;)[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 dunyada başka hi bır yerde hic bir ortamda -eger herkez igrenc bi sekilde sarhoş olmamıssa- -Where did you find the fork? -near the spoon and the knife. Esprisine gulunmez, buda full throttleda atmosferin ne kadar güçlü ve konuya uygun olduğunu gösterir. Ayrica road duelların verdiği gaz (ki iki tuşa basmaktan ıbarettır kendılerı) cok az adv de bulunur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 adventure haznesi lucas arts dan öteye gidemeyen yorumlar bunlar.. geçiniz abi.. bu tarz yargılara varabilmek için şöyle birkaç fersah oyun hatim edin öyle gelin zira şahsım bu tarz saplantılı yorumlardan yeterince nasibini almış hatta gına gelmesi nedeniyle cevaplarken sıkıntı içine düşmektedir.her monkey island serisini tatmış insan yapabilir böyle hatalar, anlayışla karşılıyorum ve size doğru yolu gösteriyorum :).[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bızde oynadım sanitarium, faust myst falan yok olmuyor olamıyor saramıyor o oyunlar insanı, o oyunlarda eksikler var. Bilmiyorum ne ama dokunamıyorum göz yaşlarına ellerimle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 o zaman bug sende kardeşim :D yorma beni.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sanitarium sanitarium ha bide sanitarium[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Grim Fandango ve Monkey Island + Larry :)[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bende Larry'ı sıddetle tawsıye edıyorum :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 "spongebob squarepants the movie" yi tavsiye ederim. oyun yeni çıktı sayılır ve yakında gelecek olan filmin oyunu:) zaten süngerbob kareşort u seviyosan koş al süper:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 aa süper oyunu olduğunu bilmiodum :) hem de adventure ? vay be[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar