aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ne yapacagini biliyor, yapacagi c++ ogrenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 cabot said: Bi dilde senior olup fanboy olmayan görmedim ben şimdiye kadar. İnsanın doğasında fanboyluk var, kendisinin yapabildiği şeyi en iyisi olarak görüyo yapcak bişey yok bu duruma. Egosu artıkca fanboyluk da artıyo aynı seviyede Ben degilim lan. Tam aksine biktim usandim hepsinden. Artik IDE -sadece editorden bahsetmiyorum- guzel olsun da dil ne olursa olsun diyorum ki gayet hakliyim bence! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Deacon said: aquila said: C++ ogrenmek istiyosa, C++ ogrensin, baska seyler neden oneriyosunuz. Eger spesifik bir amac icin ogrenmiyorsa gerek yok cunku. Kotu dizayn edilmis, mecbur kalinmasa kullanilmayacak bir dil C++. Yeni standart ile adam etmisler sanirim biraz. Dedik zaten embedded/oyun isleri yapmayacaksan ogrenme diye. Onlari yapcaksa gitsin. Ama ne yapacagini bilmeyen "hadi simdi de c++ ogrenim diyen" birisiyse ogrenmesin, yanlis olur. En dogruyu bilmekle falan alakasi yok yani bunun. Attigi adim yanlis olmasin diye bastan uyariyoruz. ya abi kim veriyo yanlış doğru olduğu kararını adam c++ diyorsa c++, kafasını karıştırmanın gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 di said: Ben degilim lan. Tam aksine biktim usandim hepsinden. Artik IDE -sadece editorden bahsetmiyorum- guzel olsun da dil ne olursa olsun diyorum ki gayet hakliyim bence! sdf Sen sadece tek bi dille uğraşmamışssındır şimdiye kadar. Benim dediğim seniorlar +5 yıl genelde tek bi dil üzerinde çalışmış olanlar.Karşılaştıklarım c++,java,.net seniorları. Hepsi öz evlatlarını savunur gibi savundular dillerini. Diğerlerine de bok attılar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 haftasonu da özgür yazılım fantastik muhabbetler varmış, sevdiğim bir insanın konuşmasını dinlemeye gidip bitince koşarak kaçmayı düşünüyorum. muhtemelen toplu ayinlerle java programlayanlar, windows kullanıcıları falan lanetlenecek çünkü. muhtemelen herkesin laptopunda pardus, gnu, çeşitli linux dağıtımı stickeri yapıştırılmış olacak. sonracğıma python is best, diğerlerini kullanan ölmeli, efendime söyliyim c kullanıp amerikayı yeniden keşfetmeye çalışmayın muhabbeti falan dönecek. ardından pardus için 3 dakika saygı duruşu ve ağıtlar yakılacak. üstüme bomba düzeneği kurup gitsem yazılım dünyasına çok büyük faydam olur yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://thenewboston.org/list.php?cat=16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Artariel said: üstüme bomba düzeneği kurup gitsem yazılım dünyasına çok büyük faydam olur yemin ederim o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sabancı'da Gülşen hoca lecture notlarını paylaşıyor sitesinde. Recitation ziplerinde de örnek programları bulabilirsin. Gülşen Demiröz - Sabancı Üniversitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Dil karsilastircaksaniz logical, functional veya object oriented bi dili karsilastirin. Birinde {} kullanirsin birinde [] procedural programlama dili ogrenmek bundan ibarettir, programlamayi biliyorsan. Bi de Google.com var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 o'reilly yayınları da iyi galiba bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 mulgear6 said: o'reilly yayınları da iyi galiba bi bak siz java mi yapiyorsunuz hala. ikinci semester biz c++ gidiyoruz. cok fena. ulan okulda java olsa ne cosardim var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ilk dönem java var programlama dersinde 2. dönem swt'de boku çıkıyo yine 2. dönem c'ye giriyolar technische informatik dersinde 3. dönemde de operating system dersinde c'nin bokunu çıkartıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar