Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 çalıştığım bi web-projede payment kısmına geldim ama işi yaptığımız adamlar daha şirket kurmadıkları için bankadan bu bilgileri alamıyolar bende o bilgiler olmadan kod yazmak istmeiyorum vakitde kısıtlı, bana söyle kullanıcıdan su su bilgileri alıcaksın bankaya su su bilgileri post ediceksin tarzı bi test calısma ortamı lazım veya örnek data kod ne olrsa varmı bu konuda bilgisi olan yardımcı olmak isteyen ellerinden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hangi yazılım dili ve hangi banka, olduğunu yazarsan güncel kodları var bende gönderirim, hatırladığım kadarı ile halkbank ve akbank Asseco (tam emin değilim) adlı bir firmaya yaptırıyorlar işlerini iki bankanında kodları aynı şekilde , yapı kredi ve garantininki kendilerine özel, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 farketmez müdür yolla bende suan paypala bakıodum http://www.youtube.com/watch?v=CEhUOGW9nLc güzel bi test ortamı yaratmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ha dil php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 bakamadım valla 2 gündür mail adresini öm atarmısın göndereyim bende olanları, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar