Way Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 nereye acicagimi bilemedigimden buraya actım yardım ederseniz sevinirim.. ben bilgisayarımı ole uzun sure acik bırakmazdım dl yapcagim zaman acık bırakıp yatmam vs vs..ama su an half life i indirmem gerekiyo ve baya uzun sureceginden ve sabrım kalmadıgından bilg i acık bırakmak istiyorum.. sorum su:24 saatte bilgisayar kac milyonluk elektirik harcar?yani ne biliyim okadar uzun sure bilg i acik birakip elektirik faturasi geldiginde keske oyunu para verip alsaymisim demek istemiyorum lutfen yardım.. sole bisi yaparsanız cok sevinirim 1 saatte su kadar oldugundan 24 saatte su kadar elektirik parasi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ekranı kapadığını varsayarsak, tutsa tutsa 250.000 falan tutar. günde ortalama 12-13 saat açık kalıyor bir bilgisayar, diğeri de 3-4 saat. toplam 15 saat falan gibi birşey. evin diğer elektrikleriyle beraber 30-40 milyon elektrik faturası geliyor. yani dert edilecek birşey değil. Ek: forum kurallarına bir göz atmanı tavsiye etmeyi unutmuşum. uygunsuz başlıkla konu açmışsın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Kasım 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevkiyatci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ya abi koptum bunu düşünen ilk insan sensin herhalde sen beni güldürdün allahta seni güldürsün sorunun cevabını bende merak etiim şimdi acaba nekadar yakar 24 saat içinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bende senin nicke güldüm harbi süper[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 24 saat ekran kapalı halde 250.000 tutuyosa cok ii..yardımın icin tesekkur ederim..2-3 gun full acik kalmasi gerekiyoda bilgisayarin..:) not:cok acil bilgiye ihtiyacım oldugundan bide baslık ismi dusunemedim :) ilk defa bilg 24 saatir acıkta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yok çekinmeden bırakabilirsin sadece arada bir yeniden başlatırsan iyi olur. (512 ram için tercihen 24 saatte bir)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben ekran kapaliyken televisyondan yada radyodan(tam hatirlayamiyorum) daha az harcadigini duymustum biryerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 günde 24 saat açık olan bir bilgisayarım var.ve elektrik faturası 4 5 milyon farkediyor...ki bunun 15 16 saat ekran açık[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar