Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım

Way

Öne çıkan mesajlar

nereye acicagimi bilemedigimden buraya actım yardım ederseniz sevinirim..

ben bilgisayarımı ole uzun sure acik bırakmazdım dl yapcagim zaman acık bırakıp yatmam vs vs..ama su an half life i indirmem gerekiyo ve baya uzun sureceginden ve sabrım kalmadıgından bilg i acık bırakmak istiyorum..

sorum su:24 saatte bilgisayar kac milyonluk elektirik harcar?yani ne biliyim okadar uzun sure bilg i acik birakip elektirik faturasi geldiginde keske oyunu para verip alsaymisim demek istemiyorum lutfen yardım..

sole bisi yaparsanız cok sevinirim 1 saatte su kadar oldugundan 24 saatte su kadar elektirik parasi olur..
Sosyal ağlarda paylaş

ekranı kapadığını varsayarsak, tutsa tutsa 250.000 falan tutar.

günde ortalama 12-13 saat açık kalıyor bir bilgisayar, diğeri de 3-4 saat. toplam 15 saat falan gibi birşey. evin diğer elektrikleriyle beraber 30-40 milyon elektrik faturası geliyor.

yani dert edilecek birşey değil.

Ek: forum kurallarına bir göz atmanı tavsiye etmeyi unutmuşum. uygunsuz başlıkla konu açmışsın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Kasım 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

24 saat ekran kapalı halde 250.000 tutuyosa cok ii..yardımın icin tesekkur ederim..2-3 gun full acik kalmasi gerekiyoda bilgisayarin..:)

not:cok acil bilgiye ihtiyacım oldugundan bide baslık ismi dusunemedim :) ilk defa bilg 24 saatir acıkta..
Sosyal ağlarda paylaş

günde 24 saat açık olan bir bilgisayarım var.ve elektrik faturası 4 5 milyon farkediyor...ki bunun 15 16 saat ekran açık[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...