Sensible Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 3dsmax 6.x için hangi plug-inler gereklidir acaba? Plug-in olayını daha yeni deniyorum da Mesela şöyle bişey buldum şimdi bunu deniyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sensi konuyu biraz dagıtıcagım ama sen istedigin metal malzemesinibulabildin ? bulduysan bi paylaşsan : )[signature][hline]gölge yıkan, 23 Kasım 2004 05:27 tarihinde demiş ki: ve evet... yürümeye devaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Haa buldum buldum :) Biyere upload edeyim link koyarım[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ehem kralsın : ) procemde kullanacagım da[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar