SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Arkdaşlar aklıma geldi söyliyim dedim.Ben burdan hepinize tavsiye ediyorum eer yabancı sarkılara aşinalığınız varsa ve bunnarın sözlerini merak ediyosanız çok kaliteli ve geniş arşivi olan bi site var www.guftekar.com buyrun burdan yiyin!!![signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ismi iğrenç :-P[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ne demişler isim değil ( :P) işlev önemli.[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 http://lyricz.paticik.com/ burası var işte[signature][hline]"Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey ne olurdu?" sorusu benim için bir anlam kazandı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ossun beimki daha iyi (benim baabm seninkini döveeerr :D) hesaabıı[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar