Mayhem Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sevgili dostum, Arayan olan ile sekilde izin vermek, yardim ama ben secenekleri ve baska var secim.Kaptan John misafirperverligi durumundan ben Bir ordu/savunma muteahhit (Mississippi), ekli Kuveyt'te ABD askeri kuvvet. Neden ben aciklayan nedeni sen benim bulgular oldugu icin yardim icin aramaya ucsuz bucaksiz gerceklesmesi icin katkida etkinlestir benim ruya. Ben tek amaci icin ABD Ordusuna bagli kulupler Kuveyt bazi kisimlarinda imar calismalari. cok iyi bildigi gibi Kuveyt yavas yavas geciyor bir askeri savunma surecinde yeniden ve cok ihtiyac oldugu yeniden yapilanma calismalari icin geldim vardi. Ben yikim ve indirim duzeyini degerlendirmek onlar dusundugunuz sekilde dogrultusunda profesyonel tavsiyeler yeniden olusturuluyor. Is riskli olmustur suphesiz ve bazen biz oldugu gibi zorlu bas ustunde ile karsi karsiya silahli isyancilar, nerede biz bazi askerler sirasinda kaybetmek catisma. Ben kendi payi kayiplari gibi ben vardi Ben 15 yildir bilinen bir arkadasim kaybetti. Bazi gunler yaklasik 1400 bu ayda 2013, geri gonderilen Kuzey Kuveyt sinirinda bir normal muayene rutin sirasinda. yuksek katli ve uzun cadde oldugu yerlesik ve gec uyusturucularin isgal binalar Kuveyt'in Kuzey siniri, ben birlikte de kacakcilari isaretli sitesine ve ben 2 asker devam baslandi degerlendirme calismasi ben yakindan korunan ise askerler tarafindan ben bir Bodrum alisilmadik bir cikinti kesfetti hangi i bir depolama oda oldugu tahmin. Bu sadece benim tekme icin gitmek karar verdim kaplama metal ve metal kutular (sayi 6) bulmak ustune birbirlerine olan ile kilitlenmis olan kazikli bir her asma kilit. Kutulari Ac, zorlama uzerine biz cesitli silahlar, amour ve bazi kutular arasinda fark hangi iki bulunan mermi, bir sert dolu ilaclar (kahraman) ve diger iki benim hayretle icin $23 tutarindadir bazi ABD dolar iceriyordu. 2 M onlari sayilir hakkinda ben ve iki asker sonra 3 saat. Ben degil sahibi kutulari baglidir inaniyoruz Kuveyt ilaclar ve yatili kacakci. Ancak bu yuksek gizlilik icinde tutmak icin talimat biz kendimiz icin para var, boylece, hepsi plani kabul ve biz gidiyorduk Ancak daha once ulke disina parayi biz vardi para bazi guvenli ve izlenemez gizlemek icin konum. Bu bana bir arkadasiyla danismak icin yapilan bizim Ben ve iki diger gorevlileri ile gitti kuvvet gizlice kutulari sonra daha guvenli bir yerde saklayin Biz uyusturucu ve silah orada teslim Hukumet. Ben simdi muhtac bir "guvenilir ve Kim almak guvenli, gibi guvenilir"kisi ve ABD Dolari icin iceren bu kutulari korumak beni ustunde benim atama kadar burada sona erdiginde.Biz degil herhangi bir sebeple kutulari burada Kuveyt'te birakmak goze bu yana Kuveyt guvensiz ve tehlikeli her gun oluyor. Biz bundan sonra her sey ne hicbir fikrim yok Bu noktada yetersiz kalir.Ben tam olarak farkinda degilim ne dusuncelerinizi sonraki ben gidiyorum bu yuzden olabilir mi sizin icin zaman I.D.s yani sira, benim resim eklemek Kime sizinle ilgilenen bilmek. Ben sizi temin ederim ve bu fon % 40'si size soz veriyorum, Ancak ne istiyorum gorusmek cekinmeyin Bu anlasma, yuzde olarak. Lutfen bana, bu en ustteki gizli tutulmasi Temin icinizde ki isim olmaz isgal edilmis.Benim kisisel ile baglanti kurunuz e-posta adresiyle yanit-e dogru bu email. Benim samimi Saygilar Kaptan John.
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 böyle bir mail yollamış herif asdasd
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sevgili dostum, Arayan olan ile sekilde izin vermek, dan sonrasını okumadım
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Umut Sarıkaya'nın "Sevgili dostum Max Brody" diye başlayan yazıları aklıma geldi.
Öne çıkan mesajlar