SOREN Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 http://onedio.com/haber/unlu-dizilerdeki-16-evin-detayli-krokisi-92394# Chandler'la Joey'nin Lazyboyları yanlış yerde ama olsun. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 adam basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Joey'nin ' mornings here ' penceresi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yatagın tepesindeki pencere o değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bu evler niye bu kadar spastik diyecektim ki yeni yapılan çoğu projede anı spastikliğin olduğunu farkettim, amerikan tarzı ev projelendirmesi bu olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 inb4 "KANKA O EVLER SET GERÇEKTE YOK!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 lemuria said: yatagın tepesindeki pencere o değil mi yatağın başıyla bütünleşmiş anlamdım onun pencere olduğunu, bir de aklımda yatağın sağında olması gerekiyormuş gibi kalmış ama değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Penny'nin yatak odası o tarafta ama hep algıyı diğer taraftaymış gibi veriyorlar odanın içinde. Bir de hep aynı açı ya, farklı açıya geçtiğinde ki diziler boyunca 1 veya 2 kere oluyor nevrim şaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar