Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplu sorunlar yeter yaf bi çözüm yokmudur bunlara

Lixad

Öne çıkan mesajlar

Windows XP Pro Türkçe Sp2 tüklü bilgisayarda
Ati Redeon 9200SE var ekran kartı kontrol panel kapalı son sürücüleri yüklü ekran kartının.
Notron 2005 yüklü full update li system taranmış durumda
Ad-aware,Spybot,System Mecahic in spyware aracı, Spy Sweeper la sürekli taratıyorum pc ve herşeyi temizliyorum.

1:) Herangi bir yere sağ tıkladığımda çat diye explorer iniyor aşşa. Hatta arada abartıp kendiliğindende çöküyor.

2:) Oyunlarda falan birden alt tab yapmışım gibi explorera geçiyor oyun kapanmıyor ama. Hatta abzen bir ekrandayken diğerine geçiyor çat diye yane bir program active windowu değiştiriyor diye düşünüyorum çok aradım arkaplandaki progları ama öle sakat bişi bulamadım.

3:) Bilgisayarda eskisine göre yavaşlama var nortonu fln kapatıyorum tarama yapmasın diye ama farketmiyor yavaşlama geçmiyor. Arka plandada öle hiç abartılacak kadar program falanda yok.

Arka Planda Çalışan Proglar:

Bilgisayara format atamam şu an yokmudur bu sorunların bir düzeltme yolu yahu hadin bi yardım edinde kurtarın beni delirmekten. Şimdiden teşekkür ederim valla.[signature][hline]Alma?
Mater?

[Bu mesaj Lixad tarafından 20 Kasım 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lixad tarafından 20 Kasım 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

iyi de bu böyle olmaz ki önce bi avant ı winamp i photoshop u kapatacaksın..
sonra task manager a girip kullanıcı adı yazan yere tıkla bi dizsin tipine göre
işte o zaman ss al, koy.yardımcı olalım[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Sosyal ağlarda paylaş

1. sorun internet explorer ile ilgili bir eklenti veya RAM sorunu olabilir.

2. sorun bana ATI için yazılmış yardımcı bir programla yaşadığım sorunu hatırlatıor. Bende de oyunlara girince direk desktop'a atıodu oyunu kapatmadan. Sonra oyuna tıklayınca girip devam ediodun. Radlinker mıydı neydi adı unuttum ya öyle bişiydi.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

RADTools.exe

olabilirmi bunu yüklemeden öncede yaşıyordum aynı sorunu yinede?

ram sorunu ne olaiblir tam olarak naısl düzeltirim ve ie eklentileri hımm avant kullanıyorum google tool bar filn bile yok diğer türlü eklentileride spy sweeper hallediyor[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

explorer la ilişkinizde kopukluk yaşadığınız zaman
en güzeli ayrılıp baştan yepisyeni bir ilişkiye başlamaktir =/

windows la helehelede explorerla ilgili bu tarz sorunlari en güzel format çözer, bence şimdi geçiştirmelik bir formül arayacağına
biraz daha böyle idare etmeye çaliş olduğu kadariyla bi formul bul cd yak , hadd al birilerinden ona yedeklen
bas formati şerefsize !
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir virüs ya da programdan kaynaklanmıyorda olabilir.şimdi dikkat et :)
-Mouse'un multi fonksiyonlu olabilir ve mouseundaki bir tuşu minimize all windows tuşuna ayarlı olabilir. haliyle yanlışlıkla bastığında oyunda alt+tab yapmış gibiolur.
Aynı şekildeklavyenin ek tuşlarını mouse gibi minimize yap tuşu olarak ayarlamadıgından eminmisin :)
bunlardan değilse diğer arkadaşlar yardım edecektir.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...