Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server list

Chrysaor

Öne çıkan mesajlar

Yaw dün çıkmış bi oyundaki aksaklıklara laf ediosunuz. SWG dekiler ne etsin :) Her ay 3-4 gün çıplak karakterle bakıyoruz saatlerce. Dathomirde 5 tane NS nin arasında kapışırken server shutdown in 3 minutes oluyor.JTL geldi diye oyunları crash edio insanların combatın ortasında, ping 250 iken bile artık bi serverside lag var JTL yüzünden. Ki bu oyun çıkalı 1 yılı geçti :)
ayıp yaptığınız...
Her ne kadar grafiklerine laf etsem bile blizzarda güveniyorum ben, Herşey çok güzel olacak... :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta olan bi maceramı anlatam:
Oyuna girdim ( corellia ) ve arkadaşımla (dantooine) 6-7dk içinde bizim cantinada buluştuk. Mind bufflarımızı ve doc bufflarımız aldıktan sonra Dathomire gittik. Strongholdaki cavein yakınındayken server 3 dk soora kapanacak yazdı. Ne edeceğimizi şaşırdık. Geri dönsen olmaz orda dursan olmaz. En sonunda cavein kapısında bıraktım artık kendimi ve çıktım. ( sword-doc olmanın verdiği cesaretle)
Neyse serverın açılması uzun sürmedi. Bi 30-40dk soora girdiğimizde nerdeydim ????????
Coronette bizim cantinada...arkadaşımda dantooine de....
daha fazla söze gerek yok...

ps. eğer o arada ben exceptional bişey loot etmiş olsaydımda bu olay olsaydı acc yi kapatırdım anında...

[Bu mesaj cashar tarafından 25 Kasım 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...