Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server list

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chry istersen oyunu bırakıp baska alternatifler deniyebılırsın ki bu kadar sızlanmak yerine daha akılcı olur.Bak örneğin eq2 serverları çok iyimiş ne lag ne latency ne delay hiçbirşey yokmuş dene bence.[signature][hline]Awaiting Final Beta
Msn/Mail:[email protected]
Mesaj tarihi:
Yaw dün çıkmış bi oyundaki aksaklıklara laf ediosunuz. SWG dekiler ne etsin :) Her ay 3-4 gün çıplak karakterle bakıyoruz saatlerce. Dathomirde 5 tane NS nin arasında kapışırken server shutdown in 3 minutes oluyor.JTL geldi diye oyunları crash edio insanların combatın ortasında, ping 250 iken bile artık bi serverside lag var JTL yüzünden. Ki bu oyun çıkalı 1 yılı geçti :)
ayıp yaptığınız...
Her ne kadar grafiklerine laf etsem bile blizzarda güveniyorum ben, Herşey çok güzel olacak... :)
Mesaj tarihi:
Hatta olan bi maceramı anlatam:
Oyuna girdim ( corellia ) ve arkadaşımla (dantooine) 6-7dk içinde bizim cantinada buluştuk. Mind bufflarımızı ve doc bufflarımız aldıktan sonra Dathomire gittik. Strongholdaki cavein yakınındayken server 3 dk soora kapanacak yazdı. Ne edeceğimizi şaşırdık. Geri dönsen olmaz orda dursan olmaz. En sonunda cavein kapısında bıraktım artık kendimi ve çıktım. ( sword-doc olmanın verdiği cesaretle)
Neyse serverın açılması uzun sürmedi. Bi 30-40dk soora girdiğimizde nerdeydim ????????
Coronette bizim cantinada...arkadaşımda dantooine de....
daha fazla söze gerek yok...

ps. eğer o arada ben exceptional bişey loot etmiş olsaydımda bu olay olsaydı acc yi kapatırdım anında...

[Bu mesaj cashar tarafından 25 Kasım 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...