onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Merhaba bu sene kayak almaya karar verdim sezon mezon pahali mahali artik alicaz birseyler. Yalniz biraz kafam karisti simdi ben hep twintip veya klasik kayaklarla takildim yani 184 e 180-85 kayaklar veya yari carvinglerde biraz daha kisalar neyse intermediate diye tanimlarim kendimi yalniz bu kayak bir kere aliniyor o yuzden diyorumki tam carving aliyim head im 75 le headin efit 7.0 ayakkabasini alayim diyorum baglamayla 1000 euro ya mal olucak gibi simdi fiyat hakkinda carvinge gecis hakkinda iste daha ne varsa hepsi hakkinda fikirlerinizi bekliyorum. Tessekurler [Bu mesaj onlyreal tarafından 24 Kasım 2004 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 dela sen o kayakları piyasa yapim,$ekil olsun hesaabı diye aldın adamı yanlı$ yönlendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 acikcasi uludagda veya buna benzer bilumum yerlerde kayiyorum. 6 sene falan oldu kaymaya basliyani. Carvingle kayanlar varmi ? ne diyorsunz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 abi carving kayıyoz ama baglama pahalı biraz 1000 € cok diilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bugun blizzard buldum pek bilmiyorum blizzardi adamin dedigi en iyi modelivarving baglama ayyakabi falan 550 600 euroya geliyor ne dersniz blizzarda adamin dedi atomic kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bilzard al daha fazlasına gerek yok oda iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar