gokkkan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 PS 1 ve PS2 oyun kumandaları arasında ne fark wardır?Bide hangisi daa iyi çalışır pc de bide ayrı ayrı kaça malolur ne almak gerekir simdiden saouln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Oyle bır sey oluyo mu bılmıorum ama ps kolu seklınde gamepadler war onlardan al[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ps giris seklini usb ye ceviren aletler gormustum bazi sitelerde ama kesin birsey bilmiyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 thrustmaster ve logitech in hem ps2 hemde pc için olan gamepadleri var. standart sony padlerden çok daha kaliteli ve ergonomikler. onları bi dene istersen[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bu sanırım işini görecektir http://europe.thrustmaster.com/products/d_prd.php?p=T174&fam=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Çeviriciler var hemde herşeyini kullanabiliosun psx ve ps2 deki gibi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tam da böyle bir şey arıyordum, şimdi bu çeviricilerden ankarada bulmak var..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar