Cacik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yokmu patiden birileri , sahibindende tanımadığım birine gitsin istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ben artık 1300 verecek durumda değilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 burdan alan çıkmıyosa cmtsi satıyorum 1300tlye , ilgilenen varsa patiye satmak tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 aslında ben almayı düşünüyorum. ama all-in-one pc'm var bitane. onun ekranı acaba bu kasaya bağlayıp kullanabilir miyim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 1000tl kargo benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben alırım hacı ama toplu param yok aga her ay şu kadar para gelicek reis bana oooh kafam rahat mis kartıma yatırır otomatik ödemeden faturalarımı öderim oooh amanda aman misler gibi diyosan eğer yarın alırım hemde 1300 e alırım :) düşün bak otomatik ödeme diyorum karta tiko öderim diyorum nüfus kağıdından tut ikametgaha kadar herşeyi eldende veririm hiç sıkıntı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 1300 liraya şuan nakit vericek alıcı var cumartesi günü , para lazım olduğu için satıyorum taksitlere bölmem mümkün değil moncici said: aslında ben almayı düşünüyorum. ama all-in-one pc'm var bitane. onun ekranı acaba bu kasaya bağlayıp kullanabilir miyim yahu. yazılımsaldır o bağlanır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 psu nun dışarı üflmesi lazım değil mi ya ekran kartına üflüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ordan çekip dışarı üflüyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar