monoscope Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 elime bir tane iphone4 geçti zaten dediler ki telefonlar görüşme yaparken genelde çok cızırtılı oluyor ya da hiç ses gidip gelmiyor. iyi dedim bir bakayım viberdan falan seste sıkıntı yok sadece standart telefon görüşmesinde sıkıntı var. işin garibi bende bir tane iphone 3g den kalma bir kulaklık vardı onu taktığımda da ses çok çok dandik ve cızırtılı bir şekilde oluyor ya da hiç gitmiyor gelmiyor ama viberda falan herşey sapasağlam. video falan çektim hepsinde ses düzgün. internette baya araştırma yaptım ama adam gibi sonuca ulaşan bir konu bulamadım. itunesdan ilk başta son sürüme güncelleyip sonrasında restore etmeyi denedim gene olmadı. nedir problem bilen ? buldum sorunu telefonun arka kısmında sağ alt kısım tam oturmuyo sanki böyle yapıştırıcı tutamamış orası da bikaç milim kalkmış. oraya bastırdığım zaman ses düzeliyor. şimdi olay benim orayı nasıl düzelteceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar