26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Forumda aradım ama henüz bir başlık açılmamış. Bu arabayı bilenleriniz, kullananlarınız var mı? Seat Altea hakkındaki fikirleriniz neler? Sizce +'ları , -'leri neler?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben fuarda bindim çok yenilikçi bi tasarımı var içide fena değil direksiyonu hoşuma gitmedi Fiyatı 33 milyardan başlıyo donanımını bilmiyorum ama görünüş olarak hoş[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bende çok hantal olduğunu duydum. 1.6 motor kasanın ağırlığını kaldıramıyor. ayrıca ön camın sağında ve solunda içinde hava yastığı olan yerler var. içinde hava yastığı olduğundan biraz kalınca olmuş. görüş alanını biraz daraltıyor sanırım. bagaj hacmide gayet güzel..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ağır olduğunu hissettiriyo.. kolonlarda airbag yüzünden kalın. resmini çeker gösteririm bindiğimde :P ama gizli silecekler hoş olmuş. bide arka silecekleri çalıştırınca kapaması uğraştırıyo :) ayrıca hız sabitleme olayı hoş olmuş[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 30 milyar üstü bi fiyata sahip.. Şahsen benim çok fazla hoşuma gitmedi..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar