Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seat Altea

26ee140

Öne çıkan mesajlar

Forumda aradım ama henüz bir başlık açılmamış. Bu arabayı bilenleriniz, kullananlarınız var mı? Seat Altea hakkındaki fikirleriniz neler? Sizce +'ları , -'leri neler?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

bende çok hantal olduğunu duydum. 1.6 motor kasanın ağırlığını kaldıramıyor. ayrıca ön camın sağında ve solunda içinde hava yastığı olan yerler var. içinde hava yastığı olduğundan biraz kalınca olmuş. görüş alanını biraz daraltıyor sanırım. bagaj hacmide gayet güzel..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

ağır olduğunu hissettiriyo.. kolonlarda airbag yüzünden kalın. resmini çeker gösteririm bindiğimde :P ama gizli silecekler hoş olmuş.

bide arka silecekleri çalıştırınca kapaması uğraştırıyo :)

ayrıca hız sabitleme olayı hoş olmuş[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...