Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silinmeyen Dosya

kfg

Öne çıkan mesajlar

Ben internetten bir dosya çektim ama download accelerator pro ile çekerken 383 mb'lık dosyayı 3.4 kb'lık bir dosya halinde çekti. Şimdi ben bu dosyayı hiç açmadım ama silemiyorum çünkü bu dosya şu anda kullanılıyor diyor ama hangi program kullanıyor bilemiyorum ki o programı kapatayım.Ben bunu nasıl silecem ? Lütfen yardım edin...

Dos'tan da denedim silmeyi ama orda da aynı şeyi diyor...
Sosyal ağlarda paylaş

o dosya silinmez
niye biliyomusun

çünkü sistem DOSYALARIN elimizde !

şaka bi yana
task manager dan baksana download accelerator açıkmı
hala kullanıyordur onu
yada eli değiyordur
bi kapatı ver gözünün kesmediklerini
ondan sonra dene

yada bi explorer patlat sora yeniden dene[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi hiç bir bilgim yok ama bilgisayarda en ufak bir yavaşlama belirtisi yok...

Evet sorunu bulan var mı ? Bu process ler ne, hangisi kullanıyor olabilir ? Bir de bir dosya kullanılıyorsa o dosyayı bilgisayar kapanırken silen(uninstallerdeki gibi) bir program var mı ?

[Bu mesaj kfg tarafından 24 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet bana da öyle bir program lazım, hatta mümkünse "bu dosya başka bir program tarafından kullanılıyor" uyarısını açıklayabilecek, o programın ne olduğunu yazabilecek(.exe sini yada .dll siniya da ne haltsa)[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 24 Kasım 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
o dosya silinmez
niye biliyomusun

çünkü sistem DOSYALARIN elimizde !

o reklam olmaz
niye biliyo musun
REKLAM YILDIZINIZ ELİMİZDE[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Sosyal ağlarda paylaş

bi windows componenti var yamulmuyorsam corrupt avi dosyalarıyla kafayı bozuyor biraz. her neyse o da olmayabilir sorunun tabiki. =)

task manager dan explorer ı kapat, sonra yine task manager dan File->New Task a geçip, Run de oraya CMD yazıp çalıştır, sora dosyayı dostan sil.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 24 Kasım 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...