kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ben internetten bir dosya çektim ama download accelerator pro ile çekerken 383 mb'lık dosyayı 3.4 kb'lık bir dosya halinde çekti. Şimdi ben bu dosyayı hiç açmadım ama silemiyorum çünkü bu dosya şu anda kullanılıyor diyor ama hangi program kullanıyor bilemiyorum ki o programı kapatayım.Ben bunu nasıl silecem ? Lütfen yardım edin... Dos'tan da denedim silmeyi ama orda da aynı şeyi diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 o dosya silinmez niye biliyomusun çünkü sistem DOSYALARIN elimizde ! şaka bi yana task manager dan baksana download accelerator açıkmı hala kullanıyordur onu yada eli değiyordur bi kapatı ver gözünün kesmediklerini ondan sonra dene yada bi explorer patlat sora yeniden dene[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Task Manager'dan baktım çalışmıyor DAP. Gerçi çok abuk dosya var burda ya... Abuk subuk harflerden oluşuyor. Hangisi ne anlamıyosun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Burada bu kadar abuk subuk dosya var, bunlar ne ya ?[Bu mesaj kfg tarafından 24 Kasım 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 benim de Mcafee super dat file ile sorunum var, güncellemeyi yaptık ama silemiyorum dosyayı.. (task manager dan zarttan zurttan heryerden kapattım.. )[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lol o kadar process ne??? fisini cek hemen bilgisayarın yazık walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Vallahi hiç bir bilgim yok ama bilgisayarda en ufak bir yavaşlama belirtisi yok... Evet sorunu bulan var mı ? Bu process ler ne, hangisi kullanıyor olabilir ? Bir de bir dosya kullanılıyorsa o dosyayı bilgisayar kapanırken silen(uninstallerdeki gibi) bir program var mı ? [Bu mesaj kfg tarafından 24 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Procxep i yükle bütün gereksiz işlemleri durdur ve sonra gereksiz işlemleri yapan dosyaları imha et[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 evet bana da öyle bir program lazım, hatta mümkünse "bu dosya başka bir program tarafından kullanılıyor" uyarısını açıklayabilecek, o programın ne olduğunu yazabilecek(.exe sini yada .dll siniya da ne haltsa)[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Arkansis, 24 Kasım 2004 19:52 tarihinde demiş ki: o dosya silinmez niye biliyomusun çünkü sistem DOSYALARIN elimizde ! o reklam olmaz niye biliyo musun REKLAM YILDIZINIZ ELİMİZDE[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 procxep dediğin process explorer mı ? Bir de o program da ne gereksiz nasıl anlayacam ? Hiç anlamıyorum bu konulardan yahu ? Hadi bir abilik edin bana, öğretin şu işi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bana kimse windows 98'den bir sistem disketi oluşturup içindeki dosyaları netten gönderebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende torrentten bi dosya indiriodum hata fln oldu yada iptal ettim simdide silemiorum.oyle bi sorun var bendede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Process Explorer ı aç CTRL-F yap Handle or Type yazan yere dosyanın ismini yaz (veya sadece bir kısmını), sonra find dediğinde de alt tarafta o dosyayı kullanan programın ismini yazar . task manager dan onu kapat dosyayı sil. =)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yaptımda bulduğunda explorer diyor... onu kaparsam olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 dur tahmin edeyim .avi yani film dosyası o[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Nasıl yani Rahan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bi windows componenti var yamulmuyorsam corrupt avi dosyalarıyla kafayı bozuyor biraz. her neyse o da olmayabilir sorunun tabiki. =) task manager dan explorer ı kapat, sonra yine task manager dan File->New Task a geçip, Run de oraya CMD yazıp çalıştır, sora dosyayı dostan sil.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 24 Kasım 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Rahan, sana cidden çok teşekkür ederim. Son taktik işe yaradı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bazen bu olay ; -bir dosyanin ba$i veyahut sonu badsectore geldiğinde -yada dosya kopayalarken dosyanin ba$i veyahut sonu gelmeden makina cörtlediğinde de olur o zamanda rahanın dediği taktikle yada direk 98cd/disketi ile dos a geçip silerek çözebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar