Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silinmeyen Dosya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben internetten bir dosya çektim ama download accelerator pro ile çekerken 383 mb'lık dosyayı 3.4 kb'lık bir dosya halinde çekti. Şimdi ben bu dosyayı hiç açmadım ama silemiyorum çünkü bu dosya şu anda kullanılıyor diyor ama hangi program kullanıyor bilemiyorum ki o programı kapatayım.Ben bunu nasıl silecem ? Lütfen yardım edin...

Dos'tan da denedim silmeyi ama orda da aynı şeyi diyor...
Mesaj tarihi:
Task Manager'dan baktım çalışmıyor DAP. Gerçi çok abuk dosya var burda ya... Abuk subuk harflerden oluşuyor. Hangisi ne anlamıyosun ki ?
Mesaj tarihi:

Burada bu kadar abuk subuk dosya var, bunlar ne ya ?

[Bu mesaj kfg tarafından 24 Kasım 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim de Mcafee super dat file ile sorunum var, güncellemeyi yaptık ama silemiyorum dosyayı..

(task manager dan zarttan zurttan heryerden kapattım.. )[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
Vallahi hiç bir bilgim yok ama bilgisayarda en ufak bir yavaşlama belirtisi yok...

Evet sorunu bulan var mı ? Bu process ler ne, hangisi kullanıyor olabilir ? Bir de bir dosya kullanılıyorsa o dosyayı bilgisayar kapanırken silen(uninstallerdeki gibi) bir program var mı ?

[Bu mesaj kfg tarafından 24 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Procxep i yükle bütün gereksiz işlemleri durdur ve sonra gereksiz işlemleri yapan dosyaları imha et[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
evet bana da öyle bir program lazım, hatta mümkünse "bu dosya başka bir program tarafından kullanılıyor" uyarısını açıklayabilecek, o programın ne olduğunu yazabilecek(.exe sini yada .dll siniya da ne haltsa)[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 24 Kasım 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
o dosya silinmez
niye biliyomusun

çünkü sistem DOSYALARIN elimizde !

o reklam olmaz
niye biliyo musun
REKLAM YILDIZINIZ ELİMİZDE[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Mesaj tarihi:
procxep dediğin process explorer mı ?
Bir de o program da ne gereksiz nasıl anlayacam ?
Hiç anlamıyorum bu konulardan yahu ?

Hadi bir abilik edin bana, öğretin şu işi... :)
Mesaj tarihi:
bi windows componenti var yamulmuyorsam corrupt avi dosyalarıyla kafayı bozuyor biraz. her neyse o da olmayabilir sorunun tabiki. =)

task manager dan explorer ı kapat, sonra yine task manager dan File->New Task a geçip, Run de oraya CMD yazıp çalıştır, sora dosyayı dostan sil.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 24 Kasım 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bazen bu olay ;
-bir dosyanin ba$i veyahut sonu badsectore geldiğinde
-yada dosya kopayalarken dosyanin ba$i veyahut sonu gelmeden makina cörtlediğinde
de olur o zamanda rahanın dediği taktikle yada
direk 98cd/disketi ile dos a geçip silerek çözebilirsiniz
  • Yeni Oluştur...