Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Saçmasapan bi olay bu. Koyacağım alt tarafı maillist(telefonlistesi) ve ziyaretçi defteri. Ama bunları koymak için asp desteği gerekiyo.Buda yok host'ta.e ne yapacağım ben şimdi?Başka host desek olmaz,bikere aldık.Ne yapmamı tavsiye edersiniz?Php desteği var(:D) Php ziyaretçi defteri ve maillist olan varmı elinde? Yada güzel bi önerisi olan.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 domainin varmi? varsa sana bir cpanel hesabi aciyim ondan otomatik ziyaretci defteri falan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Nasıl yani? Hosting ve domain var. Ama asp desteği yok maalesef [signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? [Bu mesaj Korax tarafından 25 Kasım 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bir de Microsoft based sunucular piyasanın gerçek hakimi derler.. Hayal gören yurdum insanı, koççum benim.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ehe :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar