Head Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 elimdekiler oldukça ağır artık. durup dinlenmeye kalktığım anda ellerimi yakıyorlar üstelik. yoluma devam ediyorum , eskisinden daha güçlü olduğumu bilerek. ama zar zor konuşabiliyorum. ağzımdan çıkan kelimeleri bile anlamıyorsun hatta , gözlerimle anlatmaya çalışıyorum. gözlerini kaçırıyorsun ; nafile. ben yaralarıma tütün basarken , gözlerimden bir kaç damla yaş geliyor. aynı anda gülüyorum , ters tepiyor acının planları. hala gözlerini yakalamaya çalışıyorum. peşinden koşuyorum , yetişemiyorum ; durmana rağmen. koştukça geriye doğru yol alıyorum. elimden tutsan , ayağa kaldırsan beni yetişebilirdim belki sana. ama olmuyor , elimi tutmuyorsun , kayıp gidiyorum ; düşüyorum. dizlerim paramparça oluyor , gözlerimde yaş , yüzümde ise çocukça bir gülümseme. bir şeylerin düzgün gitmesi için kendimi harcıyorum , paralıyorum. her şeyimden ödün veriyorum , en değerli şeylerimi arkamda bırakıyorum. hala duymuyorsun , hala görmüyorsun. düşüyorum , girdabın tam ortasına. ilk önce ellerin vardı , sonrası ise hatırlamadığım bir karanlıktı...[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Güzel..hoşuma gitti![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 çok hos[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 gerçektende güzel[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gerçek ve acı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Eğer ölürsem zamansız şekilde bu yazıyı senin izninle kullandırıp kendi mezar taşıma yazdırmak istiyorum...SN Head..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yazdırın ya , buyrun. altına da yazın ama bora diye bir genc vardı bi zamanlar diye.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar