Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karanlık.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elimdekiler oldukça ağır artık. durup dinlenmeye kalktığım anda ellerimi yakıyorlar üstelik.

yoluma devam ediyorum , eskisinden daha güçlü olduğumu bilerek. ama zar zor konuşabiliyorum.
ağzımdan çıkan kelimeleri bile anlamıyorsun hatta , gözlerimle anlatmaya çalışıyorum.
gözlerini kaçırıyorsun ; nafile.

ben yaralarıma tütün basarken , gözlerimden bir kaç damla yaş geliyor. aynı anda gülüyorum , ters tepiyor acının planları.

hala gözlerini yakalamaya çalışıyorum.

peşinden koşuyorum , yetişemiyorum ; durmana rağmen. koştukça geriye doğru yol alıyorum. elimden tutsan , ayağa kaldırsan beni yetişebilirdim belki sana. ama olmuyor , elimi tutmuyorsun , kayıp gidiyorum ; düşüyorum.

dizlerim paramparça oluyor , gözlerimde yaş , yüzümde ise çocukça bir gülümseme. bir şeylerin düzgün gitmesi için kendimi harcıyorum , paralıyorum. her şeyimden ödün veriyorum , en değerli şeylerimi arkamda bırakıyorum.

hala duymuyorsun , hala görmüyorsun.
düşüyorum , girdabın tam ortasına.

ilk önce ellerin vardı , sonrası ise hatırlamadığım bir karanlıktı...[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
Eğer ölürsem zamansız şekilde bu yazıyı senin izninle kullandırıp kendi mezar taşıma yazdırmak istiyorum...SN Head..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
yazdırın ya , buyrun.

altına da yazın ama bora diye bir genc vardı bi zamanlar diye.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
  • Yeni Oluştur...