Alexey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Aha! Database çatladı! Yoğunluktan dolayı veritabanı bağlantınız kabul edilmedi. Eninde sonunda birileri çıkacağından birazdan denemeniz tavsiye olunur. Ya da biz mysql için yeni bi sunucu bulana dek bekleyebilirsiniz. Bu arada elinizde kullanmadığınız webserver ve/veya bandwidth varsa bizimle paylaşmak için [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Çok da sevinçle karşılanırsınız. Uzun lafın kısası bu yazıyı gördüğünüz sürece sitenin veritabanı kullanan alanlarına giremeyeceksiniz. PS: Kısa aralıklarla refresh tuşuna basmanın ileri yaşlarda alzheimer, kemik erimesi, eklemlerin taş kesmesi vb gibi hastalıklara sebebiyet verdiğini hatırlatırız. -sempatik pati hata mesajları kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 banada çıktı oluo böle şeyler herhalde banada ilk oldu.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 senden önce 4 kişi konu açmış farklı tarihlerde ama hepsi Paticik.com bölümünde :p[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Tahmin ettim zaten böyle bi şeyin daha önceden olabileceğini.Sadece komiğime gitti sizle paylaşmak istedim.Özellikle ps kısmı tam bana hitap ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 heheh.. ultima tr zamanında öyleydi, sayfa aşırı yüklenmeden dolayı (aşırı yüklenme bahane, bandwidth kısırlığından dolayı) hata mesajı verirdi. Bahire f5'e basmaktan ne parmak kalırdı ne tuş, ne de bandwidth :)[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bandwidth'ten değil, makine kaldırmıyor o kadar cpu process'i yeni bağlantı açamıyor mysql .. bir kaç tanesi kapanınca, bu esnada F5 yapan biri sayfayı görebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 lol. bandwith çok kullanıldığında database çatladı denilen bir sistemi yapmak o kadar basit değil.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sharky tahmini istedigin sey yapmam 30 ile 35 saniyemi alir:) bak bir yemegine gireriz iddia ya istersen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: onlyreal, 23 Kasım 2004 01:41 tarihinde demiş ki: sharky tahmini istedigin sey yapmam 30 ile 35 saniyemi alir:) bak bir yemegine gireriz iddia ya istersen:) bi gazlar bişiler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Tabii yeni bir mail domaini eklemek te 2 saniye alıyor, ama from stratch bir qmail kurmak 5-6 saatini alıyor.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gaz degil ya bu aralar basim bw ile dertte sole diyim 100mbit bw lik trafik aliyorum ama elimdeki 12 serverin toplam kaldirabilecegi daha dogrusu bana ek para yazmadan kaldirabilecegi trafik 80mbit simdi ben kimseyi red etmeden azicik yavaslatip butun herkesi kabul etmeyi calisiyorum Mod_throttle ve bw diye iki tane throttle da belli bir bw nin uzerine istedigin bir erroru verdirtebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eheh bak uyanığa =) edit:uyağına=uyanığa [Bu mesaj Zopik tarafından 24 Kasım 2004 04:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: onlyreal, 24 Kasım 2004 00:44 tarihinde demiş ki: gaz degil ya bu aralar basim bw ile dertte sole diyim 100mbit bw lik trafik aliyorum ama elimdeki 12 serverin toplam kaldirabilecegi daha dogrusu bana ek para yazmadan kaldirabilecegi trafik 80mbit simdi ben kimseyi red etmeden azicik yavaslatip butun herkesi kabul etmeyi calisiyorum Mod_throttle ve bw diye iki tane throttle da belli bir bw nin uzerine istedigin bir erroru verdirtebiliyorsun e bu apache hata sayfası mysql değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 daha once olmustu bana pek dikkate almamıstım gecmisti bi sure sora neden bu kadar olay yapılmıski =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bu neter e:) said: sharky, 22 Kasım 2004 22:37 tarihinde demiş ki: lol. bandwith çok kullanıldığında database çatladı denilen bir sistemi yapmak o kadar basit değil. Simdi bw yi mysql kullanimiyacagina gore ben sharkynin istegini modulle yapabiliyor oluyorum:) Kodum kodum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: onlyreal, 24 Kasım 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Kodum kodum:) ahah bu nedir yaw?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eheh ben gaza gelmis bir kisiligim herseyi yapabilirim:) p.s karnim acikti benim ya havada soguk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar