Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aha! Database çatladı!

Alexey

Öne çıkan mesajlar

Aha! Database çatladı!
Yoğunluktan dolayı veritabanı bağlantınız kabul edilmedi. Eninde sonunda birileri çıkacağından birazdan denemeniz tavsiye olunur. Ya da biz mysql için yeni bi sunucu bulana dek bekleyebilirsiniz. Bu arada elinizde kullanmadığınız webserver ve/veya bandwidth varsa bizimle paylaşmak için [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Çok da sevinçle karşılanırsınız. Uzun lafın kısası bu yazıyı gördüğünüz sürece sitenin veritabanı kullanan alanlarına giremeyeceksiniz.

PS: Kısa aralıklarla refresh tuşuna basmanın ileri yaşlarda alzheimer, kemik erimesi, eklemlerin taş kesmesi vb gibi hastalıklara sebebiyet verdiğini hatırlatırız.

-sempatik pati hata mesajları kurulu
Sosyal ağlarda paylaş

gaz degil ya bu aralar

basim bw ile dertte sole diyim

100mbit bw lik trafik aliyorum ama elimdeki 12 serverin toplam kaldirabilecegi daha dogrusu bana ek para yazmadan kaldirabilecegi trafik 80mbit

simdi ben kimseyi red etmeden azicik yavaslatip butun herkesi kabul etmeyi calisiyorum

Mod_throttle ve bw diye iki tane

throttle da belli bir bw nin uzerine istedigin bir erroru verdirtebiliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 24 Kasım 2004 00:44 tarihinde demiş ki:
gaz degil ya bu aralar

basim bw ile dertte sole diyim

100mbit bw lik trafik aliyorum ama elimdeki 12 serverin toplam kaldirabilecegi daha dogrusu bana ek para yazmadan kaldirabilecegi trafik 80mbit

simdi ben kimseyi red etmeden azicik yavaslatip butun herkesi kabul etmeyi calisiyorum

Mod_throttle ve bw diye iki tane

throttle da belli bir bw nin uzerine istedigin bir erroru verdirtebiliyorsun

e bu apache hata sayfası mysql değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...